facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Χοντρό παρασκήνιο σε Ποτάμι- Πιέσεις Θεοδωράκη σε Δανέλλη για την ψήφο εμπιστοσύνης

Οργιάζει τις τελευταίες ώρες το παρασκήνιο στο εσωτερικό του Ποταμιού με αφορμή την ψήφο εμπιστοσύνης που ζητεί ο Τσίπρας από την Βουλή.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με πληροφορίες, ασκεί τις τελευταίες ώρες ασφυκτική πίεση στον Σπύρο Δανέλλη προκειμένου να κινηθεί στην επίσημη γραμμή της Σεβαστουπόλεως και να μη δώσει εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Όπως επισημαίνουν πηγές του Ποταμιού, η επικοινωνία Θεοδωράκη- Δανέλλη είναι συνεχής ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση των δύο, ακόμη και τις επόμενες ώρες.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σεβαστουπόλεως, προκειμένου να πείσει τον βουλευτή της, διαμηνύει ότι Θεοδωράκης και Μαυρωτάς θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών εάν ο Δανέλλης δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Υπό αυτό το πρίσμα, πηγές του Ποταμιού ανέφεραν στο Capital.gr, ότι είναι πιθανό ο Σπύρος Δανέλλης να μην υπερψηφίσει την πρόταση Τσίπρα για ψήφο εμπιστοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του νωρίτερα, ο Γιώργος Μαυρωτάς, διατύπωσε αμφιβολίες για το εάν τελικώς ο κ. Δανέλλης θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε Τσίπρα.

capital

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news