facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ψωμιάδης για Μπουτάρη: Με αποκάλεσε «πρόστυχο» ο υμνητής του Κεμάλ Ατατούρκ

«Πολιτικό λαγό» της υποψήφιας δημάρχου, Κατερίνας Νοτοπούλου, χαρακτηρίζει τον Γιάννη Μπουτάρη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος, με νέα ανακοίνωσή του, απαντάει στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επιτίθεται εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, «εκλεκτό του συστήματος», «υμνητή του Κεμάλ Ατατούρκ» και «λατρεμένο των ιδρυμάτων της παγκοσμιοποίησης».

«Πληροφορούμαι πως με αποκάλεσε "πρόστυχο" ο άνθρωπος, για χάρη του οποίου το 2014 και για μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο, πέρασε φωτογραφική τροπολογία από την κυβέρνηση Σαμαρά (με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ) ώστε να αρθεί σε μια νύχτα το κώλυμα εκλογιμότητας που είχε, λόγω της μη έγκαιρης παραίτησής του από τη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης» αναφέρει ο κ. Ψωμιάδης, σημειώνοντας ότι «παραπέμπεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων (σ.σ. ο κ. Μπουτάρης) για την υπόθεση διπλών αμοιβών και παράνομων επιδομάτων που δίδονταν επί της προεδρίας του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης».

«Με αποκάλεσε "πρόστυχο" ο υμνητής του Κεμάλ Ατατούρκ, ο αρνητής των Γενοκτονιών ... Με αποκάλεσε "πρόστυχο" ο εκλεκτός του συστήματος και ο λατρεμένος των ιδρυμάτων της παγκοσμιοποίησης και των συστημικών ΜΜΕ που χαρακτηρίζει ανερυθρίαστα "χαζούς και αμόρφωτους" όσους πιστεύουμε ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Αυτός, που δεν είχε κανέναν ηθικό ενδοιασμό να αποκαλέσει την πΓΔΜ "Μακεδονία", όταν συναντήθηκε στα Σκόπια με τον Πρόεδρο της γειτονικής χώρας, τον Νοέμβριο του 2017» τονίζει ο κ. Ψωμιάδης και καταλήγει:

«Ομολογώ πως δεν περίμενα ότι θα επιλέξει τώρα, στο τέλος της θητείας του, να λειτουργήσει ως πολιτικός λαγός της Νοτοπούλου. Προσωπικά, λυπάμαι που επέλεξε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, τον ήθελα αντίπαλό μου. Σε κάθε περίπτωση και επειδή σέβομαι την ηλικία του, δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω στην οδό που επέλεξε. Αντιθέτως, τον ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για τη στήριξη που απλόχερα μου προσφέρει...».

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news