facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΜΕ: Τα ΜΑΤ χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους στην συγκέντρωση των εκπαιδευτικών

Για άγρια επίθεση εναντίον των εκπαιδευτικών κάνει λόγο το ΠΑΜΕ, αναφερόμενο στα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (11.01.2019) έξω από την Βουλή.

Το ΠΑΜΕ αναφέρει πως δεν υπάρχει κινητοποίηση εργαζομένων το τελευταίο διάστημε που να μην δέχεται επίθεση από τα ΜΑΤ, δείχνοντας έτσι ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αποτρέψει κάθε προσπάθεια της πάλης.

Υνενθυμίζεται πως από τα επεισόδια τραυματίστηκε ο εκπαιδευτικός – βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ και συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Δεν υπάρχει κινητοποίηση εργαζομένων το τελευταίο διάστημα που να μην δέχεται την επίθεση των δυνάμεων καταστολής, χτυπώντας πολλές φορές στο ψαχνό όσους διαδηλώνουν ενάντια στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης.

Με μια τέτοια επίθεση των ΜΑΤ αντιμετωπίστηκε η μαζική συγκέντρωση των εκπαιδευτικών σήμερα το μεσημέρι έξω από τη Βουλή, που χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, εκτοξεύοντας δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.

Ο τραυματισμός της Θοδώρας Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ και του εκπαιδευτικού Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ, δείχνει ότι ο στόχος της κυβέρνησης να χτυπηθούν με κάθε τρόπο όσοι μπαίνουν μπροστά στην οργάνωση της πάλης, είναι αντίστοιχος των πρακτικών των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συνεχιστεί και να ενταθεί η ομηρία και ανεργία χιλιάδων συμβασιούχων και αδιόριστων, με αποτέλεσμα τα χιλιάδες κενά στα σχολεία.

Καλούμε τα Συνδικάτα να καταγγείλουν το άθλιο αυτό χτύπημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και να δώσουν τη μάχη μαζί με τους εκπαιδευτικούς για σχολεία που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών της εργατικής τάξης”.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news