facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό στην Κάτω Κηφισιά

Επεισόδιο με πυροβολισμούς και ένα νεκρό σημειώθηκε το απόγευμα στην Κάτω Κηφισιά όταν αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας άνοιξε πυρ κατά υπόπτων, που φέρεται ότι αποπειράθηκαν να ληστέψουν μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι τρεις δράστες προσέγγισαν την ηλικιωμένη γυναίκα ισχυριζόμενοι ότι είναι υπάλληλοι σε εταιρεία του εγγονού της και ότι μεταξύ τους εκκρεμεί συναλλαγή. Ως εκ τούτου, οι δράστες φέρεται να ζήτησαν από την γυναίκα να την μεταφέρουν στο πλησιέστερο ΑΤΜ για να προχωρήσει σε ανάληψη ποσού ύψους 800 ευρώ.

Η γυναίκα αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο όχημα, καθώς φέρεται ότι ο εγγονός της την ειδοποίησε ότι δεν γνωρίζει τους τρεις δράστες. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 05:30 το απόγευμα, όταν ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας αντελήφθη ότι τρία άτομα, πιθανόν Ρομά, προσπαθούσαν να επιβιβάσουν με τη βία μια ηλικιωμένη γυναίκα στο όχημά τους.

Ο αστυνομικός τους κάλεσε να σταματήσουν και όταν εκείνοι επιβίβασαν την ηλικιωμένη στο αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν, εκείνος τους καταδίωξε με τη μηχανή του. Στη συμβολή των οδών Δρόσου και Κηφισού, οι ύποπτοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και αποβίβασαν την ηλικιωμένη.

Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι πυροβόλησε στα λάστιχα του οχήματος των υπόπτων χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το ακινητοποιήσει με συνέπεια οι δράστες να διαφύγουν.

Ο αστυνομικός ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ για το συμβάν και τρία τέταρτα αργότερα, ένας άνδρας που έφερε σφαίρα στην πλάτη διεκομίσθη νεκρός στο νοσοκομείο «Υγεία».

Ερευνάται εάν πρόκειται για έναν εκ των υπόπτων που ενεπλάκη στο επεισόδιο στην Κηφισιά.

Να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός δίνει κατάθεση σε συναδέλφους του στην υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας στη ΓΑΔΑ, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να επιβεβαιώνει ότι έπεσε θύμα αρπαγής από τους τρεις υπόπτους.

kathimerini

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news