facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με τον Τζορτζ Σόρος στο Νταβός [εικόνα]

Συνάντηση με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος είχε ο Ζόραν Ζάεφ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, την ώρα που στην Αθήνα ψηφίζεται η συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ συναντήθηκε με τον επιχειρηματία – το όνομα του οποίου έχει εμπλέξει στη χώρα μας με κατηγορίες κατά του Νίκου Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος – στο Νταβός.

Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Όπως έγραψε, οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.



Σε δηλώσεις του πάντως, ο Ζόραν Ζάεφ μνημόνευσε τη συνάντηση που είχε στο Νταβός, πέρυσι τον Ιανουάριο, με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα

«Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, εδώ στο Νταβός, είχαμε την πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Αλέξη Τσίπρα, και ανοίξαμε την πόρτα για ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας. Πετύχαμε συμφωνία για το μέλλον της Μακεδονίας. Ανοίξαμε τις θύρες για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές, για ένα πολλά υποσχόμενο και ελπιδοφόρο μέλλον για τους πολίτες μας», δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, είχε εκτός του Τζορτζ Σόρος και συναντήσεις με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τον επίτροπο για τη Διεύρυνση της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν, καθώς και με εκπροσώπους μεγάλων ξένων επιχειρήσεων.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news