facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Γεννηματά: Ο Τσίπρας έριξε χημικά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους στο συλλαλητήριο!

Στη χρήση χημικών κατά μικρών παιδιών και ηλικιωμένων στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και στις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, αναφέρθηκε η Φώφη Γεννηματά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

“Απαράδεκτο που ο κ. Τσίπρας έριξε χημικά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους” τόνισε και διατύπωσε τη θέση ότι “στόχος ήταν να διαλυθεί το συλλαλητήριο”.

Παράλληλα, στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε και στις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις γύρω από το Κίνημα Αλλαγής.

Σε ό,τι αφορά στη διαγραφή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου εξήγησε ότι “η ψήφος στις Πρέσπες είναι στην πραγματικότητα ψήφος στήριξης της κυβέρνησης”.

“Η μειοψηφία πρέπει να σέβεται, ώστε να μη θολώνει το μήνυμα” πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε την κυβερνητική πλειοψηφία “παρδαλή” με αποτέλεσμα – όπως είπε – ο πρωθυπουργός να αναζητά στηρίγματα.

Αν έχει υπάρξει συμφωνία Τσίπρα – Θεοχαρόπουλου είπε ότι αυτό θα φανεί, καθώς πλησιάζουν εκλογές.

Η κ. Γεννηματά διέψευσε κατηγορηματικά την καταγγελία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ πως του προτάθηκε θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. “Λυπάμαι, εγώ δεν είμαι Τσίπρας” τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την επικείμενη ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών η Φώφη Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι το ΚΙΝΑΛ θα την καταψηφίσει.

Σε ερώτηση για τη διαφωνία του Γιώργου Παπανδρέου υπενθύμισε ότι ως υπουργός Εξωτερικών και πρωθυπουργός δεν έδωσε εθνικότητα και γλώσσα στους πολίτες της ΠΓΔΜ.

Αναφορικά με το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, η κ. Γεννηματά εξήγησε ότι στόχος του θα είναι να οδηγήσει την παράταξη στην επόμενη φάση, στην εκλογή οργάνων, όπως πρέπει να γίνεται σε έναν ενιαίο φορέα.

Η ευθύνη μου είναι ότι έκανα πίσω και δέχθηκα το αίτημα για πολυκομματικό φορέα, προσέθεσε. Για το μέλλον των κομμάτων που συμμετείχαν είπε ότι έχει έρθει η ώρα όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω.

Από την ημέρα που ξεκίνησε το Κίνημα Αλλαγής το ΠΑΣΟΚ δεν συνεδρίασε ξανά, υπογράμμισε.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news