facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Πολάκης: Καταγγελία ότι υποχρέωσε δημοσιογράφο να σβήσει φωτογραφία του!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχωρά το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Στην υπόθεση πρωταγωνιστεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης...

Ο Παύλος Πολάκης είναι για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστής ενός “επεισοδίου”… Την καταγγελία για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κάνει η ΕΣΗΕΑ, η οποία σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο κ. Πολάκης “υποχρέωσε” δημοσιογράφο να σβήσει… φωτογραφίες του!

Ο Πολάκης και η καταγγελία της ΕΣΗΕΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση – καταγγελία της ΕΣΗΕΑ αναφέρει: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει την συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου στις 13-1-2019, υποχρέωσε συνάδελφο που τον φωτογράφησε με το κινητό της τηλέφωνο, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, να σβήσει την φωτογραφία.

Υπενθυμίζουμε ότι πολιτικό πρόσωπο σημαίνει, αναπόφευκτα, έκθεση στην δημοσιότητα. Ενέργειες αυτού του είδους, αν μη τι άλλο, φανερώνουν έλλειψη ψυχραιμίας και αυταρχισμό, ανεπίτρεπτα και τα δυο προκειμένου περί πολιτικών προσώπων”.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news