facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ

Στην ξαφνική αδιαθεσία του νέου αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά οφείλεται η προσωρινή αναβολή του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων.

Κατά πληροφορίες ο κ. Καμπάς από το βράδυ της Παρασκευής, κι αφού ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στήθος και κρίθηκε το πρωί απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και σε ποιο μέγεθος υφίστανται στενώσεις οι οποίες χρήζουν θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από την εξέταση δεν διαπιστώθηκε παθολογικό εύρημα ωστόσο ο αρχηγός ΓΕΣ, παρέμεινε βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου σε ακινήσια και αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός των προσεχών ωρών. Μάλιστα τόνιζαν οτι ο αντιστράτηγος Γέωργιος Καμπάς θα ταξιδέψει για την Αθήνα εντός του προσεχούς 24ωρου προκειμένου να συμμετάσχει στην Συνεδρίαση του ΣΑΓΕ η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το απόγευμα.

Στην επίσημη ανακοίνωση του το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας αναφέρει:

Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα.

onalert

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news