facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ερώτηση Φωτήλα στη Βουλή για τις ομπρέλες Γεροβασίλη και Παπακώστα

Ερώτηση προς την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη και αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα του “protothema.gr” με τον τίτλο, “Πληρώσαμε 500ευρώ για να πάρουν Παπακώστα-Γεροβασίλη 4 ομπρέλες (για τη βροχή, όχι τα χημικά!)”.

Οπως αναφέρει ο κ. Φωτήλας στην ερώτησή του, “Απίστευτο και όμως Αριστερό... βλέπουμε την υπουργό και υφυπουργό της Αριστερής κυβέρνησης να χρεώνουν στο Δημόσιο ακόμα και τις ομπρέλες τους”.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού διερωτάται πώς είναι δυνατόν “οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες να πληρώνουν τις ομπρέλες της πολιτικής ηγεσίας του
Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη”, ζητά στην περίπτωση που έχουν γίνει και άλλες προμήθειες, που να αφορούν στη σημερινή πολιτική ηγεσία του συγκεκριμένου υπουργείου, να κατατεθεί αναλυτική λίστα των σχετικών τιμολογίων.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Θέμα: Οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουν τις ομπρέλες της Υπουργού και της Υφυπουργού!!

Απίστευτο και όμως......Αριστερό. Οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες, καλούνται να πληρώσουν τις ομπρέλες της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγας Γεροβασίλη, αλλά και της Υφυπουργού κ. Κατερίνας Παπακώστα.

Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αλλά και η Υφυπουργός παρήγγειλαν τέσσερις ομπρέλες αξίας 496(!) ευρώ. Συγκεκριμένα, «αποφασίζουμε την με Απευθείας Ανάθεση προμήθεια τεσσάρων (4) ομπρελών, προς κάλυψη αναγκών των κ.κ. Υπουργού και Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, στην εταιρεία, με την επωνυμία “Π.ΚΟΥΤΣΟΘΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ”, που βρίσκεται επί της οδού Πλ. Τσώκρη 1, στην Αθήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των τετρακοσίων ενενήντα έξι ευρώ (496,00 ευρώ), συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.».

Έτσι, βλέπουμε την Υπουργό και την Υφυπουργό της Αριστερής κυβέρνησης, να χρεώνουν στο Δημόσιο ακόμα και τις ομπρέλες τους.

Κατόπιν τούτου ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:

1. Είναι δυνατόν οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες να πληρώσουν τις ομπρέλες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη;

2. Έχουν γίνει και άλλες προμήθειες που να αφορούν στην σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη; Εάν ναι, παρακαλώ όπως μου κατατεθεί αναλυτική λίστα καθώς και τα σχετικά τιμολόγια.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news