facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ψαριανός: Το Ποτάμι πρέπει να συνεργαστεί με τη ΝΔ – «Θα μείνω ανεξάρτητος έως τις εκλογές»

Ο Γρηγόρης Ψαριανός ξεκαθαρίζει ότι αυτή τη στιγμή είναι εκτός Ποταμιού. Καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη να συμπλεύσει με τη ΝΔ. «Δεν πρόκειται να προσχωρήσω σε καμία Κοινοβουλευτική Ομάδα έως τις εκλογές», δηλώνει στο newsit.gr.

Η δήλωσή του περί ανεξαρτητοποίησης θεωρήθηκε από πολλούς αμφίσημη καθώς ούτως ή άλλως πλέον δεν υπάρχει Κ.Ο. του Ποταμιού. Έτσι ο Γρηγόρης Ψαριανός ξεκαθαρίζει μιλώντας στο newsit.gr πως “όσο ο Σταύρος Θεοδωράκης πατάει σε δυο βάρκες και δεν καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και τις μεθοδεύσεις του εγώ δεν έχω θέση στο κόμμα. Το Ποτάμι, λέει ο Γρηγόρης Ψαριανός, πρέπει να έχει ξεκάθαρη ευρωπαϊκή τροχιά”. Τονίζει μάλιστα ότι το Ποτάμι πρέπει να συμπλεύσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Ο κ. Ψαριανός μιλώντας επίσης στο newsit.gr είπε ότι «εγώ δεν έχω καμία σχέση στα “μαγειρέματα” της Κεντροαριστεράς, τις συνάξεις του Μεγάρου Μουσικής και τα πάρτι του Αντώνη Λιβάνη. Εγώ θα παραμείνω ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι να προκηρυχθούν εκλογές. Δεν πρόκειται να προσχωρήσω σε καμία κοινοβουλευτική ομάδα. Μετά τις εκλογές μπορεί να κατέβω και με τον Μακρόν».

Νωρίτερα ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωνε βουλευτής Β’ Αθήνας του Ποταμιού και πλέον Ανεξάρτητος:

Λοιπόν Φίλοι μου,
σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας
με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,
το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς.
Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα
Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χουντας.
Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news