facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Διαψεύδει η Αρχιεπισκοπή επικοινωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου για τις Πρέσπες

Δεν υπήρξε επικοινωνία του Αρχιεπισκόπου με τον πρωθυπουργό για τη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

«Ουδεμία επικοινωνία, τηλεφωνική ή άλλη έχει υπάρξει μεταξύ του αρχιεπισκόπου και του πρωθυπουργού από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα», δηλώνει το γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε σχέση με χθεσινή ανάρτηση της ιστοσελίδας newpost.gr με τον τίτλο «Άγιο» το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο πρωθυπουργός μετά την ψηφοφορία για τις Πρέσπες, και το οποίο αναπαράχθηκε σε δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, τονίζει επιπρόσθετα: «Πολλώ δε μάλλον ουδέποτε ο αρχιεπίσκοπος επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό για να τον “συγχαρεί” δήθεν για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή ή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πρόκειται για δόλια απόπειρα χυδαίας παραπληροφόρησης προς εξυπηρέτηση αντιληπτών σε όλους σκοπιμοτήτων. Η επιτομή της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με προφανή στόχο των αρχιεπίσκοπο. Εξαιρετικά λυπηρό…».

ΑΠΕ – ΜΠΕ/newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news