facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

“Άρον-άρον κρύβουν τα ράντζα στο νοσοκομείο Σωτηρία – Θέτουν σε κίνδυνο ασθενείς” λέει η ΠΟΕΔΗΝ

Η ΠΟΕΔΗΝ γνωστοποίησε μέσω σχετικής ανακοίνωσης τα όσα καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σωτηρία σχετικά με τις πρακτικές που εφαρμόζει η διοίκηση του νοσοκομείου, για να μειώσει την αρνητική εντύπωση από τα ράντζα στους διαδρόμους και τις συνθήκες νοσηλείας των ασθενών.

Σύμφωνα με αυτή την καταγγελία, στο νοσοκομείο Σωτηρία ανοίγουν άρον-άρον δύο κλινικές, που είχαν κλείσει και δεν έχουν προσωπικό, εξοπλισμό και θέρμανση, και σε αυτές "στριμώχνουν"τα επιπλέον ράντζα με ασθενείς για να φαίνεται ότι υπάρχει η αρμόζουσα πληρότητα.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ σχετικά με το νοσοκομείο Σωτηρία:

Νοσοκομείο Σωτηρία
Άρον – άρον ανοίγουν δύο κλινικές χωρίς προσωπικό για να κρύψουν τα ράντζα
Χωρίς ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα οι Ασθενείς στα εν λόγω τμήματα
Σας κοινοποιούμε καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σωτηρία που σηκώνει μεγάλο βάρος Ασθενών με λοίμωξη ως Ειδικό Πνευμονολογικό Νοσοκομείο.
Για να κρύψουν τα ράντζα και τα προβλήματα που υπάρχουν στη Δημόσια Υγεία κάνουν κάτι χειρότερο. Ανοίγουν δύο διατομεακές κλινικές, που είχαν έκλεισαν, χωρίς προσωπικό, εξοπλισμό και θέρμανση.
Ο κίνδυνος για τους νοσηλευόμενους ασθενείς είναι πολύ μεγάλος καθότι δεν θα υπάρχει ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα. Ακόμα χειρότερα από τα ράντζα. Φυσικά και πρέπει να ανοίξουν τα δύο τμήματα με επαρκή όμως κάλυψη σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και ασφαλή εξοπλισμό.
Το Νοσοκομείο Σωτηρία σηκώνει μεγάλο βάρος επειδή οι πνευμονολογικές παθήσεις είναι σε έξαρση. Αντί να δώσουν λύσεις με ασφάλεια για τους ασθενείς παίζουν με την τύχη τους.
Πανικόβλητοι θέλουν να κρύψουν τα ράντζα όπου να ‘ναι!!!
Η επικοινωνία πάνω από την Υγεία των Ασθενών!!!

Το ντοκουμέντο που συνοδεύει την καταγγελία:

iatropedia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news