facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Μας απειλεί με βίαιη προσαγωγή αρχηγός και ταξίαρχος για τα ημερόλια φιάσκο- Πείτε μας πότε για να σας πούμε πού θα είμαστε

Δεδομένης της άρνησης μας να παρασταθούμε ως μάρτυρες σε μία διαδικασία ΕΔΕ φιάσκο για τα ημερολόγια φιάσκο της ΕΛΑΣ, ο αρχηγός δια μέσω του επισπεύδοντα ταξίαρχου, μας
απειλεί με βίαιη προσαγωγή στην περίπτωση που δεν εμφανιστούμε.

Μας ενημερώνουν δε οι αθεόφοβοι, πως η ΕΔΕ διενεργείται με βάση διατάξεις και άρθρα που προβλέπονται στο πειθαρχικό δίκαιο του αστυνομικού προσωπικού. Να ενημερώσουμε κ. αρχηγό και κ. ταξίαρχο ότι στη δημοσιογραφική ιδιόλεκτο ο προσδιορισμός αστυνομικός συντάκτης, σε καμία περίπτωση δεν ερμηνεύεται ως αστυνομικό προσωπικό. Το αντίθετο μάλιστα. εκτελούμε το συνταγματικό ρόλο μας της ενημέρωσης για αστυνομικά ζητήματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, και ασκούμε έλεγχο και κριτική στο όνομα και πάλι της ενημέρωσης της κοινής γνώμης, για θέματα όπως επί παραδείγματι αυτής καθεαυτής της έκδοσης, διανομής και κυκλοφορίας ενός αστυνομικού εγχειριδίου με αντεθνικό περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο αυτό, αναμφίβολα θα εμμείνουμε και θα επιμείνουμε στη θέση μας, που επαναλαμβάνουμε ότι αποτελεί κάθετη, απερίφραστη και αδιαπραγμάτευτη άρνηση εμφάνισης σε μια οιονεί ελεγκτική διαδικασία φιάσκο.

Οφείλουμε όμως να τους ενημερώσουμε πως θα είμαστε στην απόλυτη διάθεση τους την ώρα που θ' αποφασίσουν τη βίαιη προσαγωγή μας. Ας μας πάρουν τηλέφωνο και θα τους ενημερώσουμε επακριβώς για τη γεωγραφική θέση της παρουσίας μας. Ελάτε να κάνετε την προσαγωγή μας.

ΥΓ: Θα ήταν τιμή μας να την εκτελούσατε αμφότεροι. Προς άρση παρεξήγησης και παρερμηνείας. Με το αμφότεροι εννοούμε και οι δύο.
 
Διαβάστε το έγγραφο της κλήσης ή άλλως, της βίαιης προσαγωγής μας.


bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news