facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Δώδεκα σχολεία υπό κατάληψη στον Βόλο -Αντιδρούν για τη Μακεδονία [εικόνα]

Συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους του Βόλου πραγματοποίησαν μαθητές από τα 12 σχολεία της περιοχής που βρίσκονται υπό κατάληψη, αντιδρώντας στην έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 
Σύμφωνα με το e-thessalia.gr στην πορεία συμμετείχε μια μικρή ομάδα μαθητών που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και πανό, και φώναζαν συνθήματα όπως το «Ελλάς, Ελλάς, ή ταν ή επί τας». 
Εικόνα από τη σημερινή μαθητική πορεία στον Βόλο / Φωτογραφία: e-thessalia.grΕικόνα από τη σημερινή μαθητική πορεία στον Βόλο / Φωτογραφία: e-thessalia.gr
Στην πορεία ακούστηκαν και συνθήματα κατά του ΣΥΡΙΖΑ όπως: «Η πόλη θα καεί, η πόλη θα καεί, ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει με έναν βουλευτή». 
Υπενθυμίζεται ότι υπό κατάληψη βρίσκονται τα εξής σχολεία της περιοχής:  3ο Γυμνάσιο και 9ο Γυμνάσιο Βόλου, 10ο Γυμνάσιο Βόλου, 2ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας , 4ο Γυμνάσιο Ν.Ιωνίας, 4ο ΓΕΛ Βόλου, 1ο ΓΕΛ Ν.Ιωνίας, 2ο ΓΕΛ Ν.Ιωνίας, 6ο ΓΕΛ Βόλου, 8ο ΓΕΛ Βόλου, 2ο ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας, 3ο ΕΠΑΛ Βόλου.
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είχε ενημερωθεί από το βράδυ της Δευτέρας να προχωρήσουν σε καταλήψεις και κινητοποιήσεις για το μακεδονικό ζήτημα. 
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news