facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Νέα υπονοούμενα Καμμένου για χρηματισμό του Κοτζιά

Μια νέα επίθεση κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, με βαρείς υπαινιγμούς για χρηματισμό του, εξαπέλυσε το απόγευμα της Πέμπτης ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Με ανάρτηση του στο… αγαπημένο του Twitter, o Πάνος Καμμένος κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Νίκος Κοτζιάς και το ρήμα «εισπράττω». «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», αναφέρει ο κ. Καμμένος.


Νωρίτερα, ο Νίκος Κοτζιάς είχε αναφερθεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει σύμμαχος στη σωτηρία και μέρος των απαιτήσεων της αντιμνηνονιακής μάχης, η οποία ήταν όμως ξένη προς την Αριστερά. Πρόσθεσε πως στο δεύτερο διάστημα της συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος έβγαζε όλο και περισσότερο έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροαριστερό, ενώ από τις αρχές του 2017 περιήλθε σε σύγχυση, μετά την οποία ήταν αδύνατο να προχωρήσει η συνεργασία μαζί του.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news