facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Φώφη Γεννηματά: “Μηνύματα” διαγραφών για την Συμφωνία των Πρεσπών!

Η Φώφη Γεννηματά έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και ήταν αποκαλυπτική. Έστω... ξώφαλτσα έστειλε μηνύματα για διαγραφές σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών. Η απάντηση που έδωσε ενώ ρωτήθηκε για τους κ. κ. Θεοχαρόπουλο και Παπανδρέου. Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συμμετοχής του ΚΙΝΑΛ σε κυβέρνηση συνεργασίας, έστω και με πολλούς... αστερίσκους. Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή της.

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προ των πυλών και οι εξελίξεις ραγδαίες. Οι ζυμώσεις -κυρίως σε Ποτάμι και ΚΙΝΑΛ- είναι πυρετώδεις και η Φώφη Γεννηματά έστειλε σαφή μηνύματα.

Δεν το είπε ξεκάθαρα, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως σε περίπτωση διαφοροποίησης από την “γραμμή” του κόμματος, που είναι το “όχι” στην Συμφωνία των Πρεσπών, θα υπάρξουν διαγραφές.

Για “συνέπειες” μίλησε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά, η οποία φάνηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης, 17.01.2019, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, να μην θέλει να χρησιμοποιήσει… μόνο μαστίγιο.

Η Φώφη Γεννηματά για την Συμφωνία των Πρεσπών

«Το θέμα των Σκοπίων ξεπερνά κατά πολύ το θέμα της κομματικής πειθαρχίας, γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών είναι επιζήμια για τη χώρα» τόνισε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.

«Ο κ. Τσίπρας μετατρέπει την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών σε στήριξη στην κυβέρνησή του» επισήμανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και ξεκαθάρισε πως από όλα τα στελέχη της Κεντροαριστεράς αναμένει στάση ευθύνης για την ενότητα του χώρου.

Ερωτηθείσα σχετικά με την ύπαρξη ή μη ζητήματος κομματικής πειθαρχίας, απάντησε πως δεν κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως, σεβασμός στην κοινή πορεία από εδώ και πέρα…

«Κανείς δεν πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στον κ. Τσίπρα να χρησιμοποιήσει μια κακή συμφωνία κατά της προοδευτικής παράταξης» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Ζητώ λοιπόν υπευθυνότητα. Να είστε σίγουρος ότι η ΚΟ θα ψηφίσει ενιαία».

«Είναι σεβαστές οι διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά όταν φθάνει η κρίσιμη ώρα κανείς δεν πρέπει να πληγώσει την παράταξη, εγώ θα τη διαφυλάξω» επανέλαβε, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν θέτει κάποια “σκληρή” κομματική πειθαρχία, αλλά… περιμένει ενιαία στάση.

Ερωτηθείσα αν θα υπάρξουν συνέπειες σε περίπτωση διαφοροποιήσεων στην Συμφωνία των Πρεσπών -αναφέρθηκαν μάλιστα τα ονόματα του κ. Θεοχαρόπουλου και του Γιώργου Παπανδρέου- η Φώφη Γεννηματά απάντησε: «Υπάρχει το πλαίσιο, η πολιτική ενότητα χτίζεται από τη στάση του καθενός, δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας, αλλά προφανώς θα υπάρχουν συνέπειες».

«Δε μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν άνθρωποι στο Κίνημα Αλλαγής που θα βάλουν πάνω από τη μεγάλη εικόνα την ιδεολογία τους, έρχεται η ώρα που όλοι θα πρέπει να βάλουν προτεραιότητες» συνέχισε…

Η Φώφη Γεννηματά για μετεκλογικές συνεργασίες

Τέλος και όσον αφορά στις μετεκλογικές συνεργασίες, η Φώφη Γεννηματά σημείωσε πως τους ρόλους θα τους αναθέσει ο ελληνικός λαός στις εκλογές, δείχνοντας όμως έτοιμη να ανταποκριθεί σε πιθανό κάλεσμα… όποιου κόμματος πάρει την πρώτη θέση στις εκλογές, αρκεί όπως είπε να υπάρχει συγκεκριμένο προοδευτικό σχέδιο για την χώρα…

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η Φώφη Γεννηματά για την Συμφωνία των Πρεσπών



newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news