facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Σε συμφωνία καταλήγουν ΔΕΗ και ΛΑΡΚΟ – Τι αποφάσισαν οι δύο πλευρές

Σε επίτευξη συμφωνίας για την επίλυση του κρίσιμου ζητήματος για τις μεγάλες οφειλές της βιομηχανίας για το ηλεκτρικό ρεύμα, φέρεται πως καταλήγουν η ΔΕΗ και ΛΑΡΚΟ, έπειτα από τη νέα συνάντηση των διοικήσεών τους η οποία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στην επίτευξη οριστικής λύσης προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα των οφειλών και να υπογραφεί νέα σύμβαση προμήθειας ρεύματος, καθώς όπως φαίνεται συμφώνησαν στο κείμενο με τους όρους της προμήθειας. Το κείμενο αυτό αναμένεται να αποτελέσει και τη βάση της νέας σύμβασης.

Όπως φαίνεται, μετά τη κατ΄αρχήν συμφωνία η ΔΕΗ δεν θα άρει την εκπροσώπηση της ΛΑΡΚΟ, η οποία σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να γίνει το αργότερο την Παρασκευή.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, μάλιστα, η ΔΕΗ φαίνεται πως κατάφερε να διασφαλίσει τόσο την ολοσχερή εξόφληση των τρεχουσών καταναλώσεων, καθώς η ΛΑΡΚΟ φαίνεται να δεσμεύθηκε να προχωρήσει στη μείωση της παραγωγή της. Παράλληλα, φαίνεται πως συμφωνήθηκε η σταδιακή εξόφληση των οφειλών που συσσωρεύτηκαν την τελευταία διετία, μετά την υπογραφή της τελευταίας σύμβασης προμήθειας.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news