facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος και κατά Τσίπρα! Οργή για το θέμα Αποστολάκη

Ο Πάνος Καμμένος μπορεί να μην ήταν στην ολομέλεια την ώρα της αναμέτρησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά πήρε θέση μέσω twitter για όλα όσα ειπώθηκαν τόσο για τον ίδιο και την Συμφωνία των Πρεσπών όσο και για τον καυγά που έγινε ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την τοποθέτηση του ναυάρχου Αποστολάκη στην θέση του υπουργού Αμυνας.

Έτσι, ο Πάνος Καμμένος μίλησε για λάθος του πρωθυπουργού και μέχρι χθες κυβερνητικού του εταίρου, να στηίξει την ήδη νεκρή όπως λέει Συμφωνία των Πρεσπών. Αποκαλεί “Κούλη” τον κ. Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για έγκλημα εκ μέρους του να αποκαλεί τον ναύαρχο Αποστολάκη, Σπαντιδάκη. Αποκαλεί επίσης τη Ντόρα Μπακογιάννη κομματάρχη του Ερντογάν.

Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου



Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είπε στην Βουλή για τον Πάνο Καμμένο και την στάση του στην Συμφωνία των Πρεσπών: “Γνώριζα εξ αρχής ότι η τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου ήταν διαφορετική, από την πρώτη στιγμή αυτής της δύσκολης αλλά αναγκαίας διαπραγμάτευσης. Διαφώνησε από την αρχή με τη σύνθετη ονομασία. Δεν το έκανε τώρα προσχηματικά, αλλά είχε πάντα αυτή τη στάση, είναι η άποψή του. Διαφωνώ μαζί του αλλά την σέβομαι. Έχει μια καθαρότητα”.

“Ο ίδιος εξάλλου είπε σε ανύποπτο χρόνο ότι στο πλαίσιο της γραμμής της σύνθετης ονομασίας είναι η καλύτερη δυνατή συμφωνία. Η διαφωνία του αυτή τον οδήγησε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση και να αποσύρει τη στήριξή του”, παρατήρησε και συνέχισε: “Δεν θεωρώ ότι πράττει σωστά ούτε και ότι μια τέτοια επιλογή ήταν αναπόφευκτη. Γιατί η επιλογή αυτή θέτει σε διακινδύνευση τις προσπάθειες όλες μιας κυβέρνησης που πέρασε από σαράντα κύματα για να καρποφορήσει, ακριβώς πάνω στην εποχή που βγαίνουν οι πρώτοι ανθοί.

Πιστεύω ότι μπορούσε κάλλιστα να διατηρήσει τη διαφορετική του άποψη και θέση, χωρίς να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στη κυβέρνηση. Χωρίς να καταψηφίσει τη κυβέρνηση και μαζί τα αποτελέσματα για τα οποία και ο ίδιος έδωσε μάχες και αγώνες. Θα σεβαστώ όμως παρά την έντονη διαφωνία τη επιλογή του”.

newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news