facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Στην ... Τουρκία τυπώθηκε το ημερολόγιο φιάσκο της ΕΛΑΣ

Η πληροφορία προς το bloko.gr δόθηκε πριν από περίπου 10 ημέρες. Στην αρχή δεν το πιστεύαμε, αλλά όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική έρευνα, οφείλαμε να τη διερευνήσουμε.

Προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε πως η εταιρεία στην οποία εκχωρήθηκαν φέτος τα δικαιώματα εκτύπωσης των ατζεντών, για λόγους χαμηλότερου και φυσικά μεγαλύτερου κέρδους, προώθησε υπεργολαβικά το προϊόν σε εταιρεία της γειτονικής χώρας προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο αυτοσκοπός της κερδοφορίας- κερδοσκοπίας.

Αποτέλεσμα αυτής της μεθόδευσης ως απόρροια της μπουνταλάδικης αφέλειας- αβδηριτισμού της ελληνικής εταιρείας και συνακόλουθα της ελληνικής αστυνομίας σε συνδυασμό με τις μακιαβελικά εθνικιστικές κατεργαριές των Τούρκων ανάδοχων, μπήκε και η Μακεδονία αλλά φυσικά και η βόρεια ... Κύπρος.

Εξ ου και η σπουδή του αρχηγείου της ΕΛΑΣ να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, σε μία προσπάθεια συγκέντρωσης του συνόλου των ημερολογίων (όλων πλην ενός), ώστε να μην αποκαλυφθεί η πηγή του ρεζιλέματος και η μπαγαποντιά των Τούρκων.

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι δύο. Δόθηκαν ή όχι τα 40.000 ευρώ στην ελληνική εταιρεία που κουρέλιασε και διέσυρε το κύρος της ΕΛΑΣ (οι πληροφορίες σημειώνουν ότι δόθηκαν) και επίσης, γιατί ανατέθηκε εκ νέου η εκτύπωση τους στην εταιρεία που διαχειριζόταν την έκδοση τους μέχρι πέρσι;

Απορίες ψάλτου βηξ....

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news