facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Εκδήλωση του Ποταμιού για τις Πρέσπες -Παρόντες Κοτζιάς, Μάνος, Παπακωνσταντίνου [εικόνες & βίντεο]

Στο Ζάππειο με πλήθος κόσμου, έγινε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ποτάμι, για την Συμφωνία των Πρεσπών, στον απόηχο της ανεξαρτητοποίησης Αμυρά και Ψαριανού.
Η εκδήλωση είχε τίτλο «Μακεδονικό: Η συζήτηση που δεν έγινε» και το παρών έδωσαν, εκτός από στελέχη του Ποταμιού, μεταξύ άλλων πολιτικοί και πανεπιστημιακοί, διπλωμάτες, επιστήμονες, άνθρωποι που γνωρίζουν όλες τις πτυχές του «Μακεδονικού»
Ανάμεσά τους ο τέως ΥΠΕΞ και επικεφαλής του «Πράττω» Νίκος Κοτζιάς, που υπέγραψε τη συμφωνία των Πρεσπών, οι πρώην υπουργοί Στέφανος Μάνος και Γιώργος Παπακωνσταντίνου,
Σύμφωνα με το Ποτάμι ήταν «μια συζήτηση για όλα αυτά που έπρεπε να απασχολήσουν τον δημόσιο διάλογο αλλά πνίγηκαν μέσα στους τακτικισμούς της κυβέρνησης και τις κομματικές κραυγές της αντιπολίτευσης»
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο με τις ομιλίες από την εκδήλωση:
Ο επικεφαλής του Ποταμιού με τον Στέφανο ΜάνοΟ επικεφαλής του Ποταμιού με τον Στέφανο ΜάνοΟ συντονιστής της συζήτησης Παύλος Τσίμας με τον Στ. ΘεοδωράκηΟ συντονιστής της συζήτησης Παύλος Τσίμας με τον Στ. ΘεοδωράκηΟ Νίκος Κοτζιάς στην εκδήλωση του ΠοταμιούΟ Νίκος Κοτζιάς στην εκδήλωση του ΠοταμιούΟ Θάνος Βερέμης, ο Σπύρος Λυκούδης και ο Στ. ΘεοδωράκηςΟ Θάνος Βερέμης, ο Σπύρος Λυκούδης και ο Στ. ΘεοδωράκηςΟ πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος ΠαπακωνσταντίνουΟ πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος ΠαπακωνσταντίνουΘεοδωράκης-Μάνος στην εκδήλωση του ΠοταμιούΘεοδωράκης-Μάνος στην εκδήλωση του ΠοταμιούΟ Στ. Θεοδωράκης με τους ευρωβουλευτές του Ποταμιού Γραμματικάκη και ΚίρκοΟ Στ. Θεοδωράκης με τους ευρωβουλευτές του Ποταμιού Γραμματικάκη και ΚίρκοΚατάμεστη η αίθουσα στο Ζάππειο μέγαρο Κατάμεστη η αίθουσα στο Ζάππειο μέγαρο
Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης:

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news