facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Πανό κατά της συμφωνίας των Πρεσπών στην Ακρόπολη από το ΚΚΕ

Γιγαντοπανό του ΚΚΕ στην Ακρόπολη με σύνθημα: «ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό». ΝΑΙ στη φιλία - αλληλεγγύη, και κοινή πάλη των λαών». Τα πανό είναι στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στέλνουν σήμερα το μήνυμα της καταδίκης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι είναι Νατοϊκής έμπνευσης που ρίχνει νερό στο μύλο των εθνικισμών και των αλυτρωτισμών, σε βάρος των λαϊκών συμφερόντων.

Καλούν στα αντιιμπεριαλιστικά συλλαλητήρια του ΚΚΕ το απόγευμα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Στο χώρο βρέθηκε ο Χρήστος Κατσώτης μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ ο οποίος σε δήλωσή του επισήμανε: «Το ΚΚΕ με αυτήν τη συμβολική ενέργεια λέει ένα ΌΧΙ στη Συμφωνία των Πρεσπών, στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, λέει ΌΧΙ στα σχέδια των ΗΠΑ - ΕΕ και ΝΑΤΟ στην περιοχή, λέει ΌΧΙ στον αλυτρωτισμό και εθνικισμό και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Λέει ΝΑΙ στη φιλία, την αλληλεγγύη και την κοινή πάλη των λαών. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σήμερα και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό στα συλλαλητήρια του ΚΚΕ στην Αθήνα το απόγευμα στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας πρώην ΕΑΤ ΕΣΑ, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα. Ο λαός πρέπει να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του γιατί αυτή η συμφωνία είναι επικίνδυνη για τους λαούς της περιοχής».

Να σημειωθεί ότι εκ μέρους του ΚΚΕ έγινε παρέμβαση στον υπεύθυνο του αρχαιολογικού χώρου προκειμένου να επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών στον αρχαιολογικό χώρο και να μη μείνει κλειστός με πρόσχημα την ανάρτηση των πανό.



902

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news