facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Καπερνάρος για το Μάτι: Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη - Δεν έχουν ασκηθεί διώξεις

Το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη για το Μάτι, ακόμη και σήμερα, έξι μήνες μετά την τραγωδία, κατήγγειλε στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος.

«Καμία εξέλιξη. Περιμέναμε ότι τουλάχιστον μέχρι τώρα θα έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις. Άρα, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Καταθέτουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των υπηρεσιών οι οποίες αρνήθηκαν να μας παράσχουν έγγραφα , όπως η πυροσβεστική. Η πυροσβεστική, για να καλύψει τα όργιά της, τις παραλείψεις της και τις πλημμέλειές της είπε ότι εφόσον κρατάει η προκαταρκτική εξέταση είναι μέρος της δικογραφίας και δεν σας τα δίνουμε», πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος τονίζοντας πως «τα συμφέροντα είναι εμπόδια και δημιουργούν κωλύματα διότι τους τα ζητάς και δεν τα δίνουν υπό το τυπικό πρόσχημα. Ο πύραρχος της υπηρεσίας ελικοπτέρων, την ώρα που καιγόταν ο κόσμος, πήρε με φιλοξενούμενή του το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, έφυγε και εγκατέλειψε την υπηρεσία. Για ποιο λόγο τα δύο ελικόπτερα ήταν καθηλωμένα και αν ήταν σε θέση να πετάξουν».

Ακούστε τον δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή


real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news