facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Κατερίνη: Παρουσία του δημάρχου συγκέντρωση για τη Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία και ταυτόχρονα στήριξη προς τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για τα επεισόδια της Παρασκευής κοντά στο σπίτι της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυς Σκούφα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη.
Ομάδα ατόμων για άλλη μια μέρα εξέφρασε την αντίθεσή της στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ το παρών έδωσε ο δήμαρχος της πόλης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του ζήτησε από τον κόσμο να έχει κόσμια συμπεριφορά στη διάρκεια των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και προσέθεσε: «Με μια ροπολιά μπορείς να σκοτώσεις έναν. Με την ψήφο μας μπορούμε να σκοτώσουμε πολλούς. Η Μακεδονία είναι και θα είναι για πάντα ελληνική».
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της Αστυνομίας.
Αύριο το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση για εννέα ενήλικες που είχαν συλληφθεί στα επεισόδια. Εξω από τα δικαστήρια έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση.
Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί εναντίον τους από τις αστυνομικές αρχές της Κατερίνης αφορούσε, κατά περίπτωση, τα εξής αδικήματα: εμπρησμός, διακεκριμένες φθορές, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, εξύβριση, παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων κ.ά.
Δείτε τις εικόνες του Life-Events.gr από τη σημερινή συγκέντρωση…



katerini diamartyria



katerini diamartyria



katerini diamartyria
dimarxos katerinis

life-events

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news