facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ψαριανός: Ο Ζάεφ ήξερε 9 μήνες πριν ότι το Ποτάμι θα ψηφίσει τις Πρέσπες

Να δώσει στην δημοσιότητα τα επίσημα πρακτικά από τις συνεδριάσεις του Ποταμιού και να σταματήσει να κάνει διαρροές ηχητικών ντοκουμέντων ζήτησε ο Γρηγόρης Ψαριανός. Αργότερα, σε δεύτερη συνέντευξη, είπε πως ο ίδιος δεν θα γίνει... ούτε "μπουγαδοπνίχτρα" ούτε Κατίνα!

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Γρηγόρης Ψαριανός χαρακτήρισε τις διαρροές που εμφανίζουν τον ίδιο και τον Γιώργο Αμυρά να διαβεβαιώνουν ότι δεν θα φύγουν από το Ποτάμι, κωμικοτραγικά και φτηνιάρικα κόλπα. Ο κ. Ψαριανός είπε και κάτι άλλο όμως το οποίο είναι πολύ σοβαρό. Είπε ότι ο Ζόραν Ζάεφ γνώριζε πριν από 9 μήνες ότι δεν θα χρειαστεί η ψήφος των ΑΝΕΛ για την Συμφωνία των Πρεσπών γιατί θα την ψηφίσει το Ποτάμι!

Είπε ακόμα ότι ο ίδιος είχε προτείνει να επιλέξει το πρώην κόμμα του την αποχή αλλά ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης του απάντησε πως έχει δεσμευθεί να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατίνες, μπουγαδοπνίχτρες και… Κινέζοι

Σε δεύτερη ραδιοφωνική του συνέντευξη, αυτή τη φορά στο Θέμα 104,6, ο Γρηγόρης Ψαριανός έριξε κι άλλες… «βόμβες».

Χαρακτήρισε παράνομες τις ηχογραφήσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το στέλεχος του Ποταμιού, Φωτεινή Λεομπίλα (όπου ακούγονται ο ίδιος και ο Γιώργος Αμυράς) σημειώνοντας πως «πρακτικά του Πολιτικού Συμβουλίου δεν κρατούνται». Σημείωσε δε ότι «μετά το φραστικό επεισόδιο που είχαμε στη Βουλή (σ.σ. με τον Σταύρο Θεοδωράκη) όταν με έθεσε εκτός Ποταμιού με δική του προσωπική απόφαση, του διεμήνυσα να σταματήσει εδώ και να μην πάμε σε ξεκατινιάσματα. Δεν εισακούστηκα».

«Κάποια παιδιά ηχογραφούσαν τις συνεδριάσεις. Καλώ τον Θεοδωράκη να δώσει εντολή σε αυτούς τους υπαλλήλους να δώσουν το υλικό όλων των συναντήσεων» είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός και υποστήριξε ότι «εγώ είπα ότι έτσι κι αλλιώς κατά συνείδηση θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά μετά τη διαγραφή Δανέλλη να συμφωνήσουμε σε μια κοινή στάση και να πάμε σε «παρών» και ο Σταύρος μας είπε ορθά κοφτά ενώπιον 45 ατόμων ότι έχει δεσμευτεί να ψηφίσει τη Συμφωνία χωρίς να μας πει απέναντι σε ποιον έχει δεσμευτεί».

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει, ο ανεξάρτητος βουλευτής είπε «ας μην τα ανακατεύουμε άλλο τα πράγματα γιατί βρωμάνε. Υπάρχουν συναντήσεις περίεργες, συμφωνίες περίεργες, υπάρχει ανάμειξη πρεσβειών σε συγκεκριμένες συναντήσεις ας μην τα σκαλίζουμε.

Εγώ είπα ότι για τη Συμφωνία των Πρεσπών προηγήθηκαν δεκάδες μυστήριες συναντήσεις πολλών ανθρώπων. Ρωτήστε τον Κοτζιά και τον Καμμένο για τις μαύρες σακούλες, τις βίζες και τον Σόρος. Γιατί ο πρωθυπουργός κάνει τον Κινέζο; Εγώ δεν μπλέκω κανέναν Σταύρο σε σακούλες εμένα με μπλέκουν με μονταρισμένα ηχητικά.

Μπορώ να μεταφέρω επί λέξει πράγματα που μου έχει πει ο Θεοδωράκης ενώπιον άλλων, εγώ δεν θα γίνω κυρά Κατίνα ή κυρ Σταύρος, δεν θα γίνω μπουγαδοπνίχτρα στη ρούγα όπως ο φίλος μου ο Σταύρος».

Τα ηχητικά



newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news