facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος: Εκλογές πριν τις 25 Μαρτίου – Ο Τσίπρας μου πρότεινε να κατέβω με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Για παράδοση της Μακεδονίας έκανε λόγο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών. Προέβλεψε μάλιστα οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν πριν τις 25 Μαρτίου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλημέρα Ελλάδα, ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών μίλησε για μια “μπίζνα”. Για πρόσωπα τα οποία έδειχναν προς τα έξω ότι πολεμούν τη διαπλοκή, αλλά στην ουσία τη στήριξαν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εμπλεκόμενοι στη διαπλοκή προωθούσαν τη συμφωνία με τα Σκόπια. Δυστυχώς, τόνισε, αυτή τη συμφωνία τη στήριξαν και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό του κόμματός του επέμεινε στον όρο αποστασία, λέγοντας ότι η κατάσταση είναι σε εξέλιξη και πως θα φανεί τις επόμενες ημέρες τι έχει γίνει. Κατηγόρησε ωστόσο ανοιχτά τόσο τον Πρόεδρο της Βουλής όσο και τον Πρωθυπουργό για “στήσιμο” της υπόθεσης με “αρπαγή” των βουλευτών.

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι ο κ. Τσίπρας του ζήτησε να μην φύγει από την Κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αντάλλαγμα να συμπεριληφθεί ο ίδιος και όσα από τα στελέχη του επιθυμούσε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε αρνήθηκε κατηγορηματικά και επέλεξε να υπερασπιστεί το συμφέρον της πατρίδας του.

Εάν μάλιστα, όπως είπε, συνεχίσει η αποστασία, προβλέπει ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν πριν τις 25 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι τον Ιούλιο δεν υπήρχε δυνατότητα πτώσης της κυβέρνησης λόγω συγκεκριμένου συσχετισμού δυνάμεων, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι αν είχε πέσει η κυβέρνηση δεν θα είχε βγει η χώρα από τα μνημόνια, δεν θα είχαν δοθεί αναδρομικά στους αξιωματικούς, “δεν θα είχαμε αφήσει να εξελιχθούν οι ενεργειακές συμφωνίες με τους Αμερικανούς, γιατί αυτό είναι το πιο βασικό απ’ όλα, με την Exxon Mobil στο Αιγαίο, αυτό είναι το πιο βασικό”. Εκτίμησε δε ότι αν αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της χώρας ο κ. Μητσοτάκης η Συμφωνία με τα Σκόπια θα είχε προχωρήσει πιο γρήγορα.

Τόνισε ότι είχε συμφωνήσει με τον κ. Τσίπρα να ερωτηθεί ο λαός για το περιεχόμενο συμφωνίας με τη γειτονική χώρα. Εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ρωσία θα κάνει παρέμβαση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να σταματήσει η Συνθήκη των Πρεσπών, καθώς, όπως είπε “η Συνθήκη των Πρεσπών ανατρέπει τη Συμφωνία της Γιάλτας. Θα φέρει πολύ αίμα στα Βαλκάνια η Συνθήκη των Πρεσπών. Θα οδηγηθούμε σε συγκρούσεις, η επόμενη φάση είναι το Κοσσυφοπέδιο, μετά είναι η Βοσνία-Ερζεγοβίνη”.



newsit

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news