facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Αντίστροφη μέτρηση για εκλογές: 106 χιλιάδες κάλπες ζητά το υπουργείο Εσωτερικών

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των προβλεπόμενων βουλευτικών εκλογών εντός του 2019 το υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει στην προμήθεια καλπών.

Συγκεκριμένα ζητούνται 106 χιλιάδες κάλπες με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και προβλέπεται δυνατότητα προσαύξησης της ποσότητας έως 40%. 

Οι κάλπες θα πρέπει να παραδοθούν από την 1η μέχρι την 20η Απριλίου και το κόστος ανέρχεται στα 12.500.000 ευρώ με τον ΦΠΑ συν 5.000.000 € συμπεριλαμβανομένου του
ΦΠΑ 24% για προσαύξηση της ποσότητας  έως 40%.

Ο υποψήφιος ανάδοχος υποχρεούται να καταθέσει έγγραφο με δεκαετή (10) εγγύηση για το σύνολο της προσφερόμενης ποσότητας των καλπών, όπου θα εξασφαλίζεται η αντοχή της κάλπης σε μακροχρόνια χρήση.

Κάθε προσφορά των συμμετεχόντων πρέπει υποχρεωτικά και επί ποινή αποκλεισμού να συνοδεύεται από εγγυητική επιστολή συμμετοχής ποσού 25.000 €. 

Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον για ένα μήνα μετά την λήξη της ισχύος των προσφορών, η οποία θα επιστραφεί με την υπογραφή
της σύμβασης.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι το μεσημέρι της 23ης Ιανουαρίου. 
kalpes01
kalpes02
kalpes03
protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news