facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Κανέλλη στον ΘΕΜΑ 104,6: Πού στον κόρακα βλέπει ο Τσίπρας την επιστροφή στην κανονικότητα;

«Κυνική» χαρακτήρισε η Λιάνα Κανέλλη τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στον Economist ότι «μετά από οκτώ χρόνια λιτότητας η κανονικότητα έχει επιστρέψει».

«Πού στον κόρακα τη βρίσκει την κανονικότητα;» αναρωτήθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ προσθέτοντας ότι «εγώ στον όχι στενό μου κύκλο δεν βρίσκω κανέναν τέτοιο. Όλοι έχουν ανασφάλεια για το μέλλον, είναι γεμάτοι αγανάκτηση, δύσπιστοι καχύποπτοι».

Σχολιάζοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών η κυρία Κανέλλη την χαρακτήρισε στον ΘΕΜΑ 104,6 «προϊόν βαλκανικής συναλλαγής».




Κληθείσα να τοποθετηθεί για τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στο ΚΚΕ κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η Λιάνα Κανέλλη είπε ότι «δεν είναι σε θέση ο Τσίπρας να προσβάλει το ΚΚΕ. (σ.σ. αυτά που είπε) Πρόκειται για αναγκαστική αντίδραση που λέγεται οπορτουνίστικος αριστερισμός. Όλοι όσοι έβαλαν στο βιογραφικό τους ως μεγάλη επιτυχία ότι πέρασαν 6 μήνες από την ΚΝΕ τώρα πρέπει να εξαργυρώσουν».

«Θα πληρώνει η χώρα τι κατάλαβε και δεν κατάλαβε ο Τσίπρας;» αναρωτήθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ τονίζοντας ότι «ο Τσίπρας φτιάχνει καριέρα προσωπική. Θέλει να παίξει εκλογικό παιχνίδι. Από το 2008 τον έχουν επιλέξει οι ΝΑΤΟικοι και αυτοί που κάνουν πολιτικά μπρελοκάκια».

Όσο για το χρόνο των εκλογών η κυρία Κανέλλη εκτίμησε ότι «ο Τσίπρας θα τις κάνει όταν νομίζει ότι θα του φανούν πιο βολικές».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news