facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Eνταση και χημικά μεταξύ διαδηλωτών - ΜΑΤ την ώρα της ομιλίας Τσίπρα (video)

Νέο μπλόκο της αστυνομίας στους διαδηλωτές που πραγματοποίησαν νωρίτερα διαμαρτυρία στον Λευκό Πύργο με αφορμή τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωθέντες που συνάντησαν το μπλόκο των ΜΑΤ στην οδό Νικολάου Γερμανού και δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, κινήθηκαν μέσω της Λ. Νϊκης προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ήρθαν εκ νέου αντιμέτωποι με τον φραγμό των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Βενιζέλου. Τότε επιχείρησαν να κινηθούν ανάποδα προς τη φορά των αυτοκινήτων στην Τσιμισκή, με την αστυνομία να επιχειρεί να τους σταματήσει κάνοντας Περιορισμένη χρήση χημικών.

Αυτή την ώρα οι συγκεντρωθέντες επιχειρούν να κινηθούν μέσω της οδού Καρόλου Ντηλ, ενώ πετούν πέτρες και μπουκάλια προς τους αστυνομικούς.

Στο σημείο εκκίνησης, στον Λευκό Πύργο, κατέληξε η πορεία των διαδηλωτών ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού στο Παλαί Ντε Σπορ.

Μερίδα διαδηλωτών, μετά την ολοκλήρωση της πορεία πέταξε φωτοβολίδες εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών για να διαλύσουν το πλήθος.

Οι αστυνομικοί επιστράτευσαν για λίγο και το υδροφόρο όχημα "Αύρα", με σκοπό να απομακρύνουν τους συγκεντρωθέντες. Αυτή την ώρα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει, ενώ η αστυνομία προσήγαγε ένα άτομο που συμμετείχε στα επεισόδια που προηγήθηκαν.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου διεξάγεται κανονικά.


dikaiologitika

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news