facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος: Η Χαλυβουργική θα έπρεπε να είχε κλείσει προ πολλού, δεν έχει μέλλον

Την άποψη πως η Χαλυβουργική θα έπρεπε προ πολλού να έχει κλείσει καθώς δεν μπορεί να ξαναγίνει ανταγωνιστική στην Ελλάδα εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Ο 74χρονος επιχειρηματίας αναφέρει πως μια βαριά βιομηχανία, όπως η Χαλυβουργική, δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα καθώς έχει σταματήσει η οικοδομική δραστηριότητα.

«Για να λειτουργήσει η χαλυβουργία πρέπει να αρχίσουν να χτίζονται σπίτια και να γίνονται μεγάλα έργα. Αυτό δεν προβλέπεται να συμβεί στα επόμενα χρόνια», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

Υποστηρίζει μάλιστα πως ο μόνος λόγος που παραμένει εν ζωή η εταιρεία είναι για να προστατεύσει τους εργαζόμενους. Όπως αναφέρει, η Χαλυβουργική πρέπει να αλλάξει δραστηριότητα και να κάνει μια νέα αρχή, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τράπεζα που να δέχεται να χρηματοδοτήσει μια χαλυβουργία.

Αντίθετα, διαφορετική είναι η άποψη που εκφράζει για τον τομέα της Ναυτιλίας και την Arcadia.

Όπως αναφέρει η ναυτιλία ακμάζει γιατί δραστηριοποιείται έξω από την Ελλάδα.

«Στον χώρο της ναυτιλίας μπορείς ελεύθερα να υλοποιείς όλα όσα σκέφτεσαι με το μυαλό σου, χωρίς εμπόδια από το κράτος», αναφέρει.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος αναφέρεται και στη δικαστική διαμάχη με τους γιους του, δηλώνοντας ότι αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα για αυτή.

Όπως αναφέρει, «τα είχα τακτοποιήσει όλα και είχα μεριμνήσει για όλους». Συμπληρώνει όμως ότι «η ζωή τα φέρνει αλλιώς, και τα παιδιά μου έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν».

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news