facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Σε απολογία καλούνται οι αστυνομικοί που εμφανίζονται να περνούν χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο

Διευρύνεται ο κύκλος των κατηγορουμένων στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- καλούνται να δώσουν εξηγήσει ενώπιον του 23ου τακτικού ανακριτή οι αστυνομικοί που εμφανίζονται στα βίντεο να περνούν χειροπέδες στον άτυχο άνδρα, που άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικαστικές Αρχές έχουν προχωρήσει την έρευνα και ταυτοποιούν τους αστυνομικούς που εμφανίζονται στα επίμαχα βίντεο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί, αναφέρουν αρμόδιες πηγές, καλούνται να εμφανιστούν την προσεχή Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, ωστόσο, αναμένεται να λάβουν προθεσμία.

Παράλληλα, η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, μέσω των συνηγόρων της, κατέθεσε αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Η οικογένεια επικαλείται την ιατροδικαστική έκθεση, το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου που η ίδια διόρισε, αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του εκλιπόντα.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news