facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Διευκρινίσεις για τα αναδρομικά από το υπουργείο Εργασίας

Διευκρινίσεις για τα αναδρομικά σε σε απόστρατους και συνταξιούχους ειδικών μισθολογίων έδωσε το υπουργείο Εργασίας, διαψεύδοντας τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα περί λαθών. Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, από τις 21/12 έχουν καταβληθεί και τα 400 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί.

Στην ανακοίνωση του, το υπουργείο αναφέρει ότι τα «δημοσιεύματα περί δήθεν λάθους επιστροφής αναδρομικών ποσών» έχουν ως στόχο να «δημιουργήσουν εντυπώσεις και να μειώσουν τη σημασία της αποκατάστασης αδικιών των προηγούμενων κυβερνήσεων από τη σημερινή κυβέρνηση».

Όπως διευκρινίζει το υπουργείο, οι συντάξεις των συγκεκριμένων δικαιούχων υπολογίστηκαν με βάση τις υψηλότερες μισθολογικές αποδοχές και, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, τη στιγμή της συνταξιοδότησης, όπως ισχύει για όλους του συνταξιούχους της χώρας. «Επί των συντάξεων αυτών προέκυψαν και τα αναδρομικά ποσά που καταβλήθηκαν» επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας.

«Η αποκατάσταση αδικιών των προηγούμενων κυβερνήσεων από τη σημερινή κυβέρνηση είναι γεγονός που δεν μπορεί ούτε να διαστρεβλωθεί ούτε να υποβαθμιστεί, όσες προσπάθειες και αν καταβάλλει μερίδα του Τύπου» υπογραμμίζει το υπουργείο Εργασίας.

news

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news