facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Πιπιλή στο «Ακραίως»: Ο κ. Κοτζιάς προκαλεί - Η δική του υπογραφή μπήκε στη Συμφωνία των Πρεσπών

Ευθεία επίθεση στον πρώην υπουργό ΥΠΕΞ, κ. Κοτζιά εξαπέλυσε η σύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη σε θέματα πολιτισμού της καθημερινότητας κ. Φωτεινή Πιπιλή στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Κοτζιάς προκαλεί πολύ, δεν έβαλα εγώ την υπογραφή μου στη συμφωνία των Πρεσπών. Του κ. Νίκου Κοτζιά μπήκε η υπογραφή και του κ. Ντιμιτρόφ από τη FYROM, υπό το βλέμμα του κ. Τσίπρα. Τι θέλει και βγαίνει ο κ. Κοτζιάς και λέει ότι θα τράβαγε το αυτί του κ. Ζάεφ; Δεν ντρεπόμαστε;».

Η κ. Πιπιλή ισχυρίστηκε ότι πλέον ο κ. Τσίπρας δεν έχει την πλειοψηφία να περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών. «Το μέτρημα για να τη συμφωνία των Πρεσπών, δεν μπορεί να μην βγαίνει σε εμάς και να βγαίνει στο Μαξίμου. Μας είχαν πείσει ότι πέρναγε η Συμφωνία. Όμως όπως διαμορφώθηκε το κλίμα, αποκλείω να περάσει η Συμφωνία. Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για ανεξάρτητους βουλευτές να τολμήσουν να ψηφίσουν, μετά τη διατύπωση από τον Ζάεφ με τα αλυτρωτικά μηνύματα. Δεν θα μπορούν να περπατήσουν στις περιοχές τους. Δεν πας κόντρα στα δικαιώματα της πατρίδας σου. Και το Ποτάμι, και οι ανεξάρτητοι βουλευτές θα το ξανασκεφτούν. Αλλά και οι Μακεδόνες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βουλευτές, οι οποίοι έμεναν στα χωριά τους».

Ερωτώμενη για την ημερομηνία των εκλογών η κ. Πιπιλή απάντησε πως: «Κανονικά θα έπρεπε να γίνουν πρόωρα εκλογές άμεσα. Αν είχαμε κανονικό πρωθυπουργό, αστικής νοοτροπίας τότε θα έλεγα, ότι πάμε άμεσα σε εκλογές. Με τη συγκεκριμένη περίπτωση πρωθυπουργού, δεν βάζω στοίχημα για τίποτα».

Τέλος αναφερόμενη στις εκδηλώσεις στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη σημείωσε ότι δεν θα έπρεπε να αμαυρώνεται το μήνυμα της δολοφονίας ενός 15χρονου από αστυνομικό. «Χρειάζεται να γίνουν δύο πράγματα. Εκπαίδευση αστυνομικών ώστε να μην ξανασυμβεί τέτοιο τραγικό συμβάν, και δεύτερον οι δημιουργοί των βανδαλισμών και των καταστροφών να τιμωρούνται».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news