facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Χυδαία επίθεση Π. Πολάκη σε Στ. Πουλή: «Σκάσε τσογλάνι, πες τι έκλεψες από το ΚΕΕΛΠΝΟ»

Με χυδαίες εκφράσεις ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιτέθηκε στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, τον οποίο αποκαλεί «τσογλάνι» υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ίδιος, η σύζυγός του και ο γαμπρός του έχουν κλέψει από τον Οργανισμό.

Παράλληλα, κάνει λόγο για ΜΜΕ τα οποία αποκαλεί «βοθροκάναλα» που δίνουν στον Στ. Πουλή βήμα για να μιλήσει διότι τα «τάιζε». Μάλιστα, τον καλεί να «φέρει πίσω τα χρήματα για να γλιτώσει τα ισόβια» και να αποκαλύψει αυτούς «που τους έκανε τις δουλειές».

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε στο facebook ο Π. Πολάκης:

«Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός .Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια .
Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πιςω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια .
Αιντε τσογλανι ,επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου )»

«Δεν σκάω» απάντησε άμεσα ο Σταμάτης Πουλής, δηλώνοντας από την πλευρά του ότι ο Π. Πολάκης τελεί υπό πανικό «γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά του». Παράλληλα πέταξε το γάντι στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, καλώντας τον σε τηλεοπτική αντιπαράθεση.

Αναλυτικά η απάντηση του Στ. Πουλή στο twitter:
«Πολάκη ξύδι!Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου!Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση;Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b...Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ!Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους!Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία...»



liberal

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news