facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Μπαράζ συλλήψεων διακινητών παράνομων μεταναστών στον Έβρο

Οκτώ αλλοδαποί που σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις προωθούσαν συνολικά 45 παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας συνελήφθησαν την Κυριακή στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης.

Πρόκειται για 31χρονο, δύο 27χρονους, 24χρονο, δύο 23χρονους, 20χρονο και 18χρονο.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τους δύο 23χρονους, καθώς με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στον βόρειο Έβρο, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας εντόπισαν τους τρεις δράστες, ηλικίας 18, 24 και 27 ετών να καθοδηγούν πεζή 22 μη νόμιμους μετανάστες εντός δασικής και αγροτικής περιοχής και στη συνέχεια να επιβιβάζουν τους έντεκα από αυτούς σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό τον 27χρονο, ο οποίος με τη σειρά του τους μετέφερε προς την ενδοχώρα.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών εντόπισαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο να κινείται στην Επαρχιακή Οδό Μέστης-Κρωβύλης. Ο 31χρονος οδηγός του, αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία, ανέπτυξε ταχύτητα και καταδιώθηκε. Τελικά, λίγο πιο κάτω, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, ενώ ο 31χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Από την εκτροπή του οχήματος τραυματίστηκε μία διακινούμενη, η οποία μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Στην τέταρτη περίπτωση, χθες βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου (ύψος Ταύρης), αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού έκαναν σήμα στάσης στον 20χρονο οδηγό Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, ωστόσο αυτός δεν συμμορφώθηκε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και καταδιώχθηκε. Κατά τη διαδρομή που ακολούθησε μέσα στον οικισμό, το όχημα προξένησε ζημιές σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, μία μεταλλική πόρτα αποθήκης και το περιπολικό, πριν τελικά ακινητοποιηθεί.

Σε έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα 10 μη νόμιμους μετανάστες.

Οι σχετικές δικογραφίες τρεις από τους διακινητές, ηλικίας 31, 23 και 20 ετών, περιλαμβάνουν και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τα τέσσερα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news