facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Κεφαλονιά: Φραστική επίθεση στη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεοπεφτάτου για τη Μακεδονία: «Προδότες!» [βίντεο]

Χαμός στην Κεφαλονιά -Κατέλαβαν τα γραφεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -Αντιδρούν στο σπάσιμο του δήμου - Φραστική επίθεση στη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεοπεφτάτου για τη Μακεδονία

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στα χωριά της Θηνιάς σχετικά με το σχεδιαζόμενο σπάσιμο του Δήμου που θέλει την Θηνιά να πηγαίνει διοικητικά στο Ληξούρι, όπως ήταν πριν περίπου 35 χρόνια.
Για το λόγο αυτό δεκάδες Θηνιάτες συγκεντρώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί έξω απ’ το γραφείο της βουλευτή Αφοδρίτης Θεοπεφτάτου διαμαρτυρόμενοι για το σπάσιμο του δήμου. Οι κάτοικοι αντιδρούν στη μεταφορά των χωριών της Θηνιάς στο νέο δήμο Παλικής. Μάλιστα για το λόγο αυτό μάζεψαν 447 υπογραφές (δηλαδή το 99% του συνολικού πληθυσμού των χωριών). 

Η κα Θεοπεφτάτου φανερά αμήχανη δήλωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων στο υπουργείο, όμως δεν δεσμεύτηκε ότι θα το υποστηρίξει. Σε αυτό το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν με το πρόεδρο της κοινότητας Σπύρο Βανδώρο, απευθυνόμενο στη βουλευτή, να φωνάζει ότι τους εμπαίζει. Από τη πλευρά της η βουλευτής υποστήριξε ότι περιμένει συνάντηση με τον υπουργό κ. Χαρίτση ώστε να ξεκαθαρίσουν τα νέα διοικητικά όρια των νέων δήμων.
Στο βίντεο η κα Θεοπεφτάτου δέχεται φραστική επίθεση ακόμη και για τη Μακεδονία
ekefalonia

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news