facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

«ΠΡΑΤΤΩ»: Απείλησαν τον Κοτζιά, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους Καμμένος-ΝΔ

Στην καταγγελία ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς απειλήθηκε σήμερα τηλεφωνικώς από αγνώστους προέβη η Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, λίγο μετά την πρότασή του για έλεγχο των μυστικών κονδυλίων όλων των υπουργείων, υπογραμμίζοντας ότι ο Νίκος Κοτζιάς, πρόεδρος της Κίνησης, δεν εκβιάζεται, δεν φοβάται και δεν τρομοκρατείται.

«Οι γνωστοί άγνωστοι, το παρακράτος της πολιτικής ζωής, απείλησαν σήμερα τηλεφωνικώς τον Ν. Κοτζιά, λίγες μόλις ώρες μετά την πρότασή του για έλεγχο των μυστικών κονδυλίων όλων των υπουργείων, όπως είναι τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Εσωτερικών, και ειδικότερα η ΕΥΠ» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Και προσθέτει: «Το ΠΡΑΤΤΩ επαναλαμβάνει το αυτονόητο: κέντρο όλων των αποφάσεων και της πολιτικής ζωής του τόπου είναι το Κοινοβούλιο. Συνεπώς, άμεση υποχρέωση μιας δημοκρατικής κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στη δυνατότητα ειδικού κοινοβουλευτικού ελέγχου της ΕΥΠ, όπως στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε».

Στη συνέχεια επισημαίνεται ότι «θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους η Ν.Δ. και ο Π. Καμμένος, που στοχοποιώντας συνεχώς τον Ν. Κοτζιά, δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε άφρονες να στρέφονται εναντίον του. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι η τακτική τους υποσκάπτει τη Δημοκρατία και σκάβει τον λάκκο που θα βρεθούν και οι ίδιοι».

Σημειώνοντας ότι «ο Πρόεδρος της Κίνησης δεν εκβιάζεται, δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται, ούτε θα υποκύψει στις παράλληλες δομές προς τη δημοκρατία που εκφεύγουν του ελέγχου της», η Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ καλεί τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν άμεσα τις συστηματικές απειλές κατά του Ν. Κοτζιά και να συλλάβουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτών των συνεχιζόμενων απειλών.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news