facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Γ. Μανιάτης: Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για παλαιότερες δηλώσεις του

Ο πρωθυπουργός οφείλει μια συγγνώμη, γιατί όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούσε τις τότε κυβερνήσεις για «εσχάτη προδοσία», τόνισε μιλώντας στη Βουλή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, χαρακτηρίζοντας επίσης «γενίτσαρους για τις υπουργικές καρέκλες» τα στελέχη που προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Απαιτείται πια -επειδή μας αφορά όλους εμάς που σταθήκαμε όρθιοι και πατριωτικά, στα δύσκολα χρόνια του πρώτου μνημονίου, το 2011, και δεν γίναμε γενίτσαροι για να πάμε στη γλυκιά αγκαλιά του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ και να αποκτήσουμε υπουργικές καρέκλες (αφορά και τους απλούς αγωνιστές που υπερασπίστηκαν σε κάθε χωριό, σε κάθε καφενείο, τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη)- τώρα στο τελείωμα της πρωθυπουργικής θητείας του κ. Τσίπρα, έστω για λόγους ιστορίας μια συγνώμη», είπε ο Γιάννης Μανιάτης, επικαλούμενος τις παλαιότερερς δηλώσεις του κ. Τσίπρα.

Αναφορικά με την υπόθεση της ΔΕΠΑ και τον ρόλο του κ. Πετσίτη, ο κ. Μανιάτης επισήμανε ότι για τον κ. Τσίπρα υπάρχει μείζον θέμα ηθικής τάξης.

«Πρέπει να απαντήσει τι γνώριζε για το πιο μεγάλο σκάνδαλο του τελευταίου διαστήματος, το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ. Σήμερα αποκαλύπτεται, μετά και την αμήχανη σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου, ότι ο κ. Πετσίτης, συμμαθητής και κολλητός του κ. Παππά, δεν ήταν απλώς δίπλα σε έναν υπουργό. Εγκαταβιούσε στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου» τόνισε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news