facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Καταγγελία Ειδικών Φρουρών: Τουλάχιστον 6.000 αστυνομικοί δεν θα πάρουν αναδρομικά

Απαντήσεις και μάλιστα άμεσα για το μείζον θέμα που έχει ανακύψει και αφορά στη μη καταβολή αναδρομικών σε 6.000 ειδικούς φρουρούς, ζητά από την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, το σωματείο ειδικών φρουρών. Όπως καταγγέλλεται, «τις τελευταίες ημέρες "εισπράττουμε" και κεφαλαιοποιούμε την πολυδιαφημισμένη επιστροφή των αναδρομικών κατόπιν αποφάσεων του ΣτΕ, μόνο που η επωδός της επιστροφής των περικεκομμένων μισθών αποδείχθηκε πομφόλυγες για πάνω από 6.000 Ειδικούς Φρουρούς και Αστυνομικούς προερχόμενους από αυτούς μαζί με τις οικογένειές τους»!

Τόσο ο πρόεδρος του σωματείου, Βασίλης Ντούμας, όσο και ο γενικός γραμματέας, Στράτος Μαυροειδάκος, αναζητούν μάταια όλους τους εμπλεκόμενους προκειμένου να τους απαντήσουν για ποιον λόγο, 6.000 ειδικοί φρουροί και αστυφύλακες προερχόμενοι από τους ειδικούς φρουρούς έλαβαν στο σχετικό έγγραφο μηδενικό ποσό και μόλις 1.500 συνάδελφοί τους θα λάβουν «ψίχουλα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, από 100 έως 200 ευρώ.

Αξίζει να τονιστεί πως μέχρι πρότινος στελέχη της διαχείρισης χρηματικού της ΕΛ.ΑΣ, διαβεβαίωνε το προεδρείο των ειδικών φρουρών πως «όλοι αναμένεται να λάβουν 1.500 ευρώ αναδρομικά» αλλά ως εκ...θαύματος στην παράγραφο 5 τη ΚΥΑ, δεν υπήρχαν.

Μάλιστα επισημαίνουν πως, «σήμερα η ελληνική κοινωνία θα ενημερωθεί ότι το "δώρο" των αναδρομικών αποτελεί ουτοπία για χιλιάδες αστυνομικούς αλλά κυρίως ότι η ηγεσία τους δεν αξιώνει στοιχειώδους ενημέρωσης, σήμερα η κυβέρνηση θα πληροφορηθεί ότι χιλιάδες αστυνομικοί δεν ξέρουν γιατί, αλλά σίγουρα θα κάνουν γιορτές σαν παρίες, σε σχέση με όλο το υπόλοιπο προσωπικό».

Οι ειδικοί φρουροί ετοιμάζουν κινητοποιήσεις πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων «κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας έμπροσθεν του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και ενώπιον του πρωθυπουργού, πλησίον του Μεγάρου Μαξίμου. Δεν δεχόμαστε να γίνουμε αποδιοπομπαίοι τράγοι αυτών που μέχρι πρότινος μοίραζαν χιλιάδες ευρώ και χάιδευαν αυτιά ενστόλων».

Καταλήγοντας, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους πως «η αγανάκτησή μας θα καταλήξει στη γροθιά που θα συνθλίψει κάθε μορφής προσπάθεια απαξίωσης και υποτίμησης και σίγουρα ακόμη μια ακόμη φορά ανταποκρινόμενοι στην ιστορική μας πορεία θα ανατρέψουμε κάθε αρνητική και δυσμενή εξέλιξη».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news