facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Βίντεο ντοκουμέντο: Η συνάντηση της φοιτήτριας με τον 19χρονο - Παίρνει πίσω την ομολογία του

Πίσω παίρνει την ομολογία τέλεσης της άγριας δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη ο 19χρονος Αλβανός, μέσω του δικηγόρου του. Την ίδια ώρα, κατατέθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας το αίτημα αναπαράστασης του εγκλήματος, ενώ το φως είδε βίντεο ντοκουμέντο με τη συνάντηση της φοιτήτριας με τον 19χρονο το μοιραίο βράδυ.
Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, ο 19χρονος Αλβανός μέσω του συνηγόρου του πήρε πίσω την ομολογία της τέλεσης του εγκλήματος, λέγοντας πως είναι «άκυρη». 
Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος είχε υποστηρίξει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως λέει ο 19χρονος Αλβανός η νεαρή τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.
Υπενθυμίζεται πως οι δύο κατηγορούμενοι, ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας αναμένεται αύριο, Παρασκευή, να οδηγηθούν στην ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθούν.

Βίντεο με τη συνάντηση της φοιτήτριας με τον 19χρονο

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα «Δημοκρατική» έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει την αναχώρηση της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη μαζί με τον 19χρονο Αλβανό, το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της.
Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος φαίνεται ο 19χρονος να περιμένει την άτυχη Ελένη, η οποία μετά από μερικά λεπτά φεύγει μαζί του χωρίς να υποψιάζεται ότι σε λίγες ώρες θα δολοφονηθεί άγρια.



Αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος

«Από την ώρα που την πήγαν μέχρι το σπίτι, τη διαδρομή μέχρι τους Πεύκους, τι έλεγαν, τι έκαναν, πώς την πέταξαν, όλα αυτά θα αναδεχθούν στην αναπαράσταση... Oποια αντίφαση υπάρχει, εκεί μπορεί να αναδειχθεί, η αναπαράσταση θα λύσει ερωτηματικά» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας. 
Ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι της αναπαράστασης θα προηγηθεί η εγκληματολογική έρευνα. 
«Το σώμα ενός νεκρού ανθρώπου ‘’μιλάει’’ όταν έχει υποστεί κακώσεις πριν εκπνεύσει… Από τα σημάδια στα ευαίσθητα σημεία του σώματος θα αποσαφηνιστεί αν έγινε βιασμός ή κακοποιήθηκε» δήλωσε. «Περιμένουμε και τα δαχτυλικά αποτυπώματα» πρόσθεσε. 
Όπως διευκρίνισε, «θέλουμε να βοηθήσουμε τη δικαιοσύνη να εκδώσει δίκαιη απόφαση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για ένα νεκρό από κάποιους που εκμεταλλεύονται αυτή την τραγωδία».
Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση και σε όλους όσοι μιλάνε άσχημα για τη νεκρή. «Να βρούμε την άκρη με όλους, και με αυτούς τους βρομιάρηδες που πήγαν να αμαυρώσουν τη φήμη του θύματος… Βεβηλώνουν την οικογένεια που είναι γόνος κορυφαίας οικογένειας διαχρονικά του Διδυμοτείχου» σημείωσε. 

Βρέθηκαν το σίδερο και τα ρούχα της

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως το απόγευμα της Τετάρτης δύτες κατάφεραν να ενοπίσουν το σίδερο με το οποίο ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας χτύπησαν την νεαρή φοιτήτρια. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», το ηλεκτρικό σίδερο εντοπίστηκε κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης Ελένης μετά από όσα είπε ο 19χρονος Αλβανός στην ομολογία του. Οι δύτες στην ίδια περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν και τα ρούχα της 21χρονης.
Την ίδια στιγμή, οι ερευνητές έχουν σαρώσει την εξοχική κατοικία στη Λίνδο για να συλλέξουν ευρήματα βιολογικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.
Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ολα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας θα ζητήσει την αναπαράσταση των όσων συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου προς τα ξημερώματα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου. Ειδικότερα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, θα ζητήσει να οριστεί ημέρα και ώρα για την κατ’αντιπαράσταση τόσο ενώπιον της ανακρίτριας όσο και στο σημείο τέλεσης της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας.

«Η Ελένη παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο»

Εν τω μεταξύ, σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε στην απολογία του ο 19χρονος Αλβανός καθώς είπε ότι η Ελένη Τοπαλούδη, αφού την χτύπησαν τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο.
Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως λέει ο 19χρονος Αλβανός η νεαρή τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.
Τα αποσπάσματα της ομολογίας του 19χρονου Αλβανού όπως προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Μαζί σου» πραγματικά συγκλονίζουν:
«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.
newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news