facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Δολοφονία φοιτήτριας: Μεταφέρεται σε άλλη φυλακή ο 19χρονος μετά τον ξυλοδαρμό (Βίντεο ντοκουμέντο)

Πειθαρχική και ποινική έρευνα διατάχθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης για τον ξυλοδαρμό μέσα στις φυλακές Αυλώνα του κρατούμενου Α.Λ., 19 ετών, ο οποίος εμπλέκεται στην δολοφονία της φοιτήτριας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ενώ ο 19χρόνος θα μεταχθεί σε άλλη φυλακή.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Δικαιοσύνης σε σημερινή ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο προσωρινά, με εντολή εισαγγελέα ο κρατούμενος Α.Λ., 19 ετών, εισήχθη χθες στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα. Τοποθετήθηκε σε ειδικό χώρο, ξεχωριστό από τους κοινούς χώρους κράτησης, μετά από σαφείς εντολές του υπουργείου για την προστασία και την ασφάλειά του. Παρ' όλα αυτά χθες το απόγευμα δέχθηκε επίθεση στο κελί του από άλλους κρατούμενους και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και ακολούθως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για έλεγχο. Κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας και επέστρεψε στη φυλακή. Το συμβάν ερευνάται πειθαρχικά και ποινικά για τους κρατουμένους. Στο κατάστημα έχει μεταβεί κλιμάκιο ανώτατων στελεχών του υπουργείου για τη διερεύνηση του συμβάντος ενώ με ειδική απόφαση ο κρατούμενος Α.Λ. μετάγεται σε άλλο κατάστημα κράτησης.

Παράλληλα, δόθηκε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για πειθαρχική έρευνα σχετικά με τυχόν ευθύνες υπαλλήλων του καταστήματος».

Βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό του 19χρονου

Τα βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μέσα στο κελί του στις φυλακές Αυλώνα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.





Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι συγκρατούμενοί του παραβίασαν το κελί του το απόγευμα της Δευτέρας και τον άφησαν αιμόφυρτο.

Ο ίδιος ακούγεται να φωνάζει «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε», ενώ ένα από τα άτομα που μπήκαν στο κελί δίνει εντολή: «Βγάλτε του τα ρούχα!» και αρχίζουν να τον κλωτσούν.

Ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, κι εν συνεχεία στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στις φυλακές Αυλώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος Ροδίτης, κατηγορούμενος επίσης για το έγκλημα, έχει μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών.

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news