facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

#θα_τα_σπαταλαγατε: Καυστικά σχόλια στο twitter για την ντροπιαστική ατάκα του Τσίπρα σε πυρόπληκτη (φώτο)

Η κυνική δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στο Μάτι και το βοήθημα των 2.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους, όχι μόνο άφησε άφωνους τους παρισταμένους, αλλά έγινε και αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος σε μία γυναίκα που βίωσε τον πύρινο όλεθρο και που ισχυριζόταν ότι δεν έχει βοήθεια από τη πολιτεία, είπε ότι το σημαντικό δεν είναι το βοήθημα –αποζημίωση για το καμένο της σπίτι, αλλά να φτιαχτούν υποδομές στην περιοχή όπως νοσοκομείο, ενώ για να στηρίξει τον ισχυρισμό του πρόβαλε το επιχείρημα: «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!».

Οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν και αυτήν την ατάκα να περάσει απαρατήρητη και ασχολίαστη. Με σαρκασμό, χιούμορ και περιπαικτική διάθεση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το hashtag #θα_τα_σπαταλαγατε έγινε πρώτο trend, εκθρονίζοντας τον #Ριχάρδο.

Είτε εμφανίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως Λουδοβίκο και Στάλιν, είτε με δηλώσεις και εικόνες από ταξίδια κυβερνητικών στελεχών το Twitter έδωσε το στίγμα του.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:















pronews


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news