facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Διεθνές κύκλωμα κοκαΐνης: Προφυλακιστέος ο γιoς της αστρολόγου και άλλοι δύο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες που έδωσαν σήμερα στη 3η ειδική ανακρίτρια, οι τρεις συλληφθέντες ως μέλη του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, το οποίο εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία με τη συνδρομή της αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών DEA και των αρμοδίων αρχών του Εκουαδόρ.

Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία της υπόθεσης, οι κατηγορούμενοι φέρονται να συμμετείχαν σε διεθνές κύκλωμα μεταφοράς μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης από τον Ισημερινό στην Αυστραλία. Μάλιστα, για τη μεταφορά των ναρκωτικών οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούσε ειδικά μετασκευασμένο ιστιοπλοϊκό.

Πρόκειται για ένα 42χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας γιο γνωστής αστρολόγου, ένα 63χρονο ιδιοκτήτη μάντρα πολυτελών αυτοκινήτων και ένα 41χρονος Έλληνα, αλβανικής καταγωγής.

Κατά πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της μάντρας αυτοκινήτων στην απολογία του φέρεται να ζήτησε την άρση του τραπεζικού και τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ακόμη ενώπιον της ανακρίτριας, πως η μόνη σχέση που είχε με τον συγκατηγορούμενο του ιδιοκτήτη καφετεριας, ήταν όταν ο εκείνος αγόρασε δύο αυτοκίνητα από την μάντρα.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας φέρεται να επέμεινε στον αρχικό του ισχυρισμό ότι δηλαδή ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για να κλείσει εμπορική συμφωνία για τη μεταφορά κακάο.

Οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια για τις κακουργηματικές κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news