facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Αγωγή κατά της Novartis κατέθεσε ο Γεωργιάδης

Την απόφασή του να καταθέσει αγωγή κατά της Novartis ανακοίνωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την εν λόγω φαρμακευτική ότι «τα έχει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ και με διασύρει». Όπως είπε, θα πάει την υπόθεση στο δικαστήριο και εκεί η εταιρεία θα κληθεί να παρουσιάσει ό,τι στοιχεία έχει προκειμένου να γλιτώσει από τα δύο εκατ. ευρώ «που ζητώ ως αποζημίωση».

«Κάποια στιγμή σε αυτήν τη χώρα οι συκοφάντες πρέπει να πληρώνουν» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, επαναλαμβάνοντας ότι πρόκειται για μια «ιστορία που φτιάχτηκε για δυσώδεις πολιτικούς σκοπούς».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι «δεν έχει εντοπιστεί τίποτα, γιατί δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ» και επανέλαβε ότι η αλήθεια θα αποδειχτεί στο δικαστήριο, όπου η εταιρεία θα κληθεί να παρουσιάσει στοιχεία που θα δείχνουν «αν έχει δωροδοκήσει εμένα ή κάποιον από το περιβάλλον μου».

Όπως είπε, η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ «το όνομα το δικό μου και άλλων πολιτικών κρέμεται στα μανταλάκια». Σύμφωνα με τον ίδιο, θα έπρεπε η Novartis να έχει προβεί σε ανακοινώσεις μέσω των οποίων θα τόνιζε ότι τα πολιτικά πρόσωπα που κατηγορούνται άδικα για εμπλοκή σε σκάνδαλα δεν έχουν παρανομήσει.

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news