facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

H Mazda ανακαλεί 640.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως

Σε ανάκληση 640.000 αυτοκινήτων της παγκοσμίως θα προχωρήσει η Mazda Motor Corp ώστε να επισκευάσει προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου και ενός θέματος με τα ελατήρια των βαλβίδων που χρησιμοποιούνται στους ντιζελοκινητήρες της.

Η αυτοκινητοβιομηχανία διευκρίνισε ότι θα ανακαλέσει περίπου 230.000 οχήματα στην Ιαπωνία και συνολικά περίπου 410.000 από αγορές του εξωτερικού, εκτός των ΗΠΑ, όπου η εταιρεία δεν πωλεί ντιζελοκίνητα μοντέλα.

Η ανάκληση από την Mazda γίνεται μετά την ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα της αντίπαλής της ιαπωνικής επίσης Subaru Corp ότι θα ανακαλέσει 400.000 οχήματα παγκοσμίως για να επισκευάσει ένα κατασκευαστικό ελάττωμα στα ελατήρια βαλβίδων που χρησιμοποιεί στους κινητήρες της, το κόστος από την οποία θα μειώσει το κέρδος της εταιρείας για όλη τη χρονιά.

Οι ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν μια αύξηση στα προβλήματα ποιότητας, που κυμαίνονται από ελαττωματικά εξαρτήματα ως ανάρμοστους ελέγχους και τα οποία αυξάνουν τα κόστη και εγείρουν ερωτήματα όσον αφορά τους ελέγχους ποιότητας.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news