facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

H DESTINY του Παπαευαγγέλου διαφήμιζε ανύπαρκτη συνεργασία με το δήμο Αθηναίων

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κάνει ο δήμος Αθηναίων σχετικά με την ύπαρξη πλαστού «πιστοποιητικού» με το οποίο εξουσιοδοτεί την εταιρεία Destiny για να προσελκύσει Κινέζους επενδυτές.
Οπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ για την υπόθεση Παπαευαγγέλου η εν λόγω εταιρεία φέρεται να διαφήμιζε ανύπαρκτη συνεργασία με το δήμο Αθηναίων για το πρόγραμμα Χρυσή Βίζα, σε έντυπο με πλαστογραφημένες τις υπογραφές του δημάρχου Γιώργου Καμίνη και της διευθύντριας του Δήμου Αθηναίων, Ελένης Χαλβατζά. 
«Ζητούμε την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου για την ύπαρξη πλαστού «πιστοποιητικού» με τον τίτλο «CERTIFICATE OF AUTHORIZATION» το οποίο φέρει ψευδές αναγραφόμενο περιεχόμενο, σύμφωνα με το οποίο, ο Δήμος Αθηναίων φέρεται να εξουσιοδοτεί την αναφερόμενη σε αυτό «εταιρεία» με την επωνυμία «DESTINY INVESTMENTS (EPENDITIKI) M. IKE» ως δήθεν «Επισήμως Αναγνωρισμένο Μεσιτικό Γραφείο Ακινήτων και Πρακτορείο για το επενδυτικό πρόγραμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΒΙΖΑ, που περιλαμβάνει πωλήσεις, οικονομικές και μεταναστευτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στην Κίνα», αναφέρει ο δήμος Αθηναίων.
Σε επικοινωνία του ΣΚΑΪ επικοινώνησε με την εταιρεία, διαψεύστηκε ότι έγινε χρήση αυτού του πιστοποιητικού.
«Δηλώνουμε πλήρη άγνοια για την ύπαρξη του εγγράφου αυτού και της μήνυσης. Συνακόλουθα, ουδέποτε έχουμε κάνει χρήση του φερόμενου εγγράφου ή άλλου παρόμοιου με αυτό. Σαφέστατα και κατηγορηματικά η εταιρεία μας δεν εμπλέκεται στη διαδικασία έκδοσης της βίζας», τονίζει η εταιρεία.
Το έγγραφο του ΣΚΑΪΤο έγγραφο του ΣΚΑΪ
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news