facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Καμμένος σε Κοτζιά: Στο υπουργικό δεν είπα ότι ο Σόρος δίνει λεφτά στην κυβέρνηση

Σε κατηγορηματική διάψευση όλων των πληροφοριών που τον θέλουν να έχει μιλήσει στο υπουργικό συμβούλιο περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον γνωστό επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος.

Σε γραπτή του απάντηση προς τον βουλευτή της ΝΔ, Γ. Κεφαλογιάννη, ο κ. Καμμένος αναφέρει χαρακτηριστικά: «ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος». Ωστόσο σημειώνει πως η αναφορά του στο συγκεκριμένο πρόσωπο είχε να κάνει με τη συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την Κυβέρνηση».

Ακόμα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, παρατηρεί πως τα σενάρια που κυκλοφορούν διακινούνται κατά βάση από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου για «προφανείς λόγους αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης».

Τα όσα είπε ο κ. Καμμένος για τους διαλόγους του υπουργικού συμβουλίου έρχονται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση με τους χθεσινούς ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, στη συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ειδικότερα, σχετικά με τους διαλόγους στο υπουργικό, ο κ. Κοτζιάς είχε τονίσει πως «αυτό που ειπώθηκε [στο υπουργικό] είναι ότι ο Σόρος έδωσε 50 εκατ. για να "αγοράσουμε" ανθρώπους στα Σκόπια για να κάνουμε την πολιτική μας δουλειά».



Σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Καμμένου, ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Κεφαλογιάννης υποστήριξε: «Ο κυβερνητικός θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας διασκεδάζει με την εφευρετικότητα του. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, αφού εμφανίζει ως ψεύτη και φαντασιόπληκτο τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά για όσα δήλωσε ο τελευταίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μας ενημερώνει ότι το Υπουργείο Εξωτερικών δεν ανήκει στην Κυβέρνηση! Μιας και αναφέρεται και στα πρακτικά του περίφημου Υπουργικού Συμβουλίου, θα είχε ενδιαφέρον να τα βλέπαμε, εκτός και αν έχουν αλλοιωθεί όπως φοβάται ο κ. Κοτζιάς».

Αντιδρώντας στη συνέντευξη, η Νέα Δημοκρατία επανέφερε το αίτημά της για δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης του κ. Κοτζιά: «Οι πολίτες κουράστηκαν να βλέπουν τον κ. Κοτζιά να δίνει διαρκώς συνεντεύξεις και να παραπονιέται επειδή ο κ. Τσίπρας κράτησε τον κ. Καμμένο στην κυβέρνηση και απέπεμψε εκείνον. Όσο δεν δίνει την επιστολή παραίτησής του στη δημοσιότητα, απλά επιβεβαιώνει ότι έχει κάτι να κρύψει ή -ακόμη χειρότερα- ότι κάτι φοβάται».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news