facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Κρήτη: Καταγγέλλει ότι τον χτύπησαν αστυνομικοί στη μέση της πλατείας

Μια σοβαρή καταγγελία για τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς κάνει μέσα (και) από το cretalive, 36χρονος επιχειρηματίας του Ηρακλείου που όπως υποστηρίζει δέχτηκε αναίτια και αιφνίδια επίθεση από αστυνομικούς που τον χτύπησαν χωρίς να υπάρχει λόγος!

Όπως εξηγεί στο cretalive ο δικηγόρος του 36χρονου Μανόλης Καλλέργης, ο 36χρονος ( γιος πολύ γνωστού εμπόρου στο χώρο του επίπλου) γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής βρέθηκε με την κοπέλα του στα Λιοντάρια, όταν από το απέναντι πεζοδρόμιο περνούσε ένας γνωστός του. Ο ένθερμος χαιρετισμός του, προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας των αστυνομικών που προφανώς παρεξήγησε τον 36χρονο θεωρώντας πως απευθυνόταν προς εκείνους με όχι σωστό τρόπο. Τον πλησίασαν - όπως λέει- κι άρχισε ένας από αυτούς να χτυπά χωρίς λόγο!

Επακολούθησε πανδαιμόνιο στην πλατεία και η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου ο παθών υπέβαλε μήνυση κατά των αστυνομικών ενώ κι εκείνοι τον μήνυσαν από την πλευρά τους υποστηρίζοντας πως κι εκείνος τους χτύπησε!

Σήμερα ο 36χρονος υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθεί η έκταση και η προέλευση των χτυπημάτων, ενώ η έκθεση του ιατροδικαστή θα συμπεριληφθεί στη μηνυτήρια αναφορά του θύματος που δέχτηκε μια επίθεση όπως λεει χωρίς λόγο κσι αιτία !

cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news