facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΚΚΕ για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ απέναντι σε μαθητέ, γονείς και εκπαιδευτικούς καταγγέλλει το ΚΚΕ με αφορμή τα επεισόδια στην εκδήλωση, όπου θα συμμετείχε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα, ήταν μία απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, απέναντι σε ανήλικους μαθητές, σε εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, φοιτητικών συλλόγων, εκπαιδευτικών, που ήθελαν απλά να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους και όχι να ματαιώσουν την εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Παιδείας".

"Η κυβέρνηση επιστρατεύει τον αυταρχισμό γιατί η πολιτική της είναι αντιλαϊκή. 'Αλλωστε το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας αποδεικνύεται από το γεγονός ότι επιλέγει να συνδιαλέγεται "κεκλεισμένων των θυρών" μόνο με αυτούς που υποστηρίζουν τη βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική της" σημειώνει η ανακοίνωση του κόμματος, καταλήγοντας "το ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία να παλέψουν ενάντια στο αντιδραστικό σχέδιο της κυβέρνησης για το Λύκειο και για μια Παιδεία που να υπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες τους".

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news