facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Έξι συλλήψεις για την επίθεση στους δύο αστυνομικούς

Τέσσερις άντρες και δύο γυναίκες συνελήφθησαν την Παρασκευή για τη χθεσινοβραδινή επίθεση σε δύο αστυνομικούς, τους οποίους τραυμάτισαν, όταν αυτοί σταμάτησαν αυτοκίνητο για να το ελέγξουν, στη συμβολή Πειραιώς και Κηφισού, έξω από καταυλισμό Ρομά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έξι άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με κομμάτια από μάρμαρο, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον ένα στο κεφάλι και τον άλλον στα χέρια.

Σε δηλώσεις του στον ANT1, ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, ανέφερε ότι «ο ένας εκ των επιβαινόντων στο όχημα αναγνώρισε τον ένα αστυνομικό, ο οποίος στο παρελθόν τον είχε συλλάβει και τον είχε οδηγήσει στη φυλακή. Τότε του επιτέθηκε και σε βοήθειά του έφτασαν και Ρομά από τον καταυλισμό, οι οποίοι επιτέθηκαν με κομμάτια από μάρμαρο στους δύο αστυνομικούς».

Ο κ. Μαυροειδάκος αποκάλυψε ότι δε λειτουργούσε ο ασύρματος του περιπολικού για να καλέσουν ενισχύσεις οι αστυνομικοί, αλλά ο ένας από αυτούς κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. Όπως είπε, οι αστυνομικοί «γλίτωσαν χάρη στην εκπαίδευσή τους και την ψυχραιμία τους».

Το γεγονός ότι δε λειτουργούσε ο ασύρματος επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος, τονίζοντας πως «έχουμε πει ότι θα θρηνήσουμε θύματα με την κατάσταση αυτή με τους ασυρμάτους. Έχουμε ένα σύστημα δύο δεκαετιών παλιό που δεν έχει αντικατασταθεί για οικονομικούς λόγους».

Όπως ανέφερε, «το σοκαριστικό είναι ότι έχουν αποθρασυνθεί οι πάντες λόγω της ατιμωρησίας και μπορούν να επιτεθούν σε οποιονδήποτε, γνωρίζοντας ότι θα είναι έξω σε έξι μήνες».

Την ίδια ώρα, για «μαύρη ημέρα για τη μάχιμη Αστυνομία» έκανε λόγο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news