facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Κρήτη: Οι «Αλβανοί» που κατέβασαν τη σημαία ήταν... Γάλλοι !

Γάλλοι φέρονται να κρύβονται πίσω από το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε προχθές το βράδυ στην πλατεία των Δαφνών με το ξήλωμα της ελληνικής σημαίας, γεγονός που πυροδότησε πλήθος αντιδράσεων και έκανε πολλούς να σπεύσουν να αποδώσουν την κατακριτέα ενέργεια σε …Αλβανικά χέρια.

Σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα άγνωστα άτομα είχε ενοικιαστεί από επιχείρηση του Ρεθύμνου. Μέσω του γραφείου ενοικιάσεως βρήκαν την ταυτότητα του ατόμου που το είχε μισθώσει εδώ και ημέρες. Πρόκειται για Γάλλο υπήκοο, ο οποίος είχε έρθει στην Κρήτη μαζί με δύο ακόμα άτομα, επίσης Γάλλους.

Το άτομο που είχε ενοικιάσει το αυτοκίνητο είχε καταλύσει στην περιοχή των Γουβών. Σύμφωνα με την Αστυνομία το ενοικιαζόμενο βρισκόταν στην κατοχή του μέχρι και χθες το βράδυ οπότε και το παρέδωσε στο αεροδρόμιο καθώς μαζί με τους άλλους, αναχώρησε για την χώρα τους.

Κατά την Αστυνομία το όχημα βρισκόταν υπό την κατοχή του Γάλλου ενοικιαστή όταν έγινε το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φοιτητές ανήκουν σε γκρουπ 40 ατόμων που είχαν έρθει στην Κρήτη από την Γαλλία.

Αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν ότι δεν υπάρχει κάποιο "σκοτεινό" κίνητρο στην ενέργεια αυτή.

Εκτιμούν, με βάση και το βίντεο, ότι η πράξη αυτή ήταν περισσότερο μία νεανική επιπολαιότητα και ήθελαν να πάρουν την ελληνική σημαία ως ενθύμιο. Σκίζεται ωστόσο στην προσπάθεια τους να την κατεβάσουν.

Υπογραμμίζεται ακόμα ότι και μόνο από το γεγονός ότι αρχικώς υπήρξε φημολογία ότι επρόκειτο για Αλβανούς, υπήρξαν μικρής έντασης περιστατικά, στην πραγματικότητα αναίτια.

Υπενθυμίζεται ,τέλος, πως θύμα βίαιης επίθεσης από τρεις Γάλλους είχε πέσει ένας 30χρονος ,πέρσι, στο Ρέθυμνο.

Η αποκάλυψη ότι για την επίθεση ήταν υπεύθυνοι οι Γάλλοι ήρθε ύστερα από αστυνομική έρευνα, με στοιχεία από κάμερες.

cretalive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news